“Hepimizin derdi Kaymaklı, yapabileceğimizi yaptık”

“Hepimizin derdi Kaymaklı, yapabileceğimizi yaptık”

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nde Başkan Akay Aşina ve yönetim kurulu istifa etti

A+A-

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü’nde Başkan Akay Aşina ve yönetim kurulu istifa kararı aldı. AKSA Süper Lig’de pazartesi oynanan Çetinkaya mücadelesini 2-0 kaybeden Kaymaklı, 6 haftası geride kalan ligde bir beraberlikle sadece 1 puan aldı. Görevinden istifa eden Akay Aşina, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada bugüne kadar ne yapabilirlerse yaptıklarını ancak gelinen noktada misyonlarını tamamladıklarını ifade etti.

 

Aşina: Misyonumuzu tamamladık diye bakıyoruz

Görevinden istifa eden Akay Aşina, “Bizim takıma verebileceğimiz bu” dedi. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu, takımın gidişatının da kötü olduğunu söyleyen Aşina, “Misyonumuzu tamamladık diye bakıyoruz. Göreve talip olan arkadaşlar gelsin, görevi alsın. 4 yıl yapılacakları fazlası ile yaptık” ifadelerini kullandı.

 

“Ne denediysek olmadı”

Genel kurul süreci ile ilgili olarak üyeleri bilgilendireceklerini aktaran Aşina, “Olağanüstü genel kurul ile bayrağı devretme niyetindeyiz. Çünkü neyi denediysek olmadı, belki bir kan değişimi olumlu yansır” şeklinde konuştu.

“Hepimizin derdi Kaymaklı, yapabileceğimizi yaptık” diyen Aşina, “Bizim çıkış noktamız artık bu. Yeni, taze bir oluşum olursa, her türlü yanlarında oluruz. Bu karar en doğrusu” dedi.

 

Bu haber toplam 716 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.