“Hep kalbimizde ve sırtımızda taşıyacağız”

“Hep kalbimizde ve sırtımızda taşıyacağız”

Mağusa Türk Gücü, sezonun geri kalanında Türkiye’deki depremde hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesindeki isimleri formalarında taşıyacak

A+A-

Mağusa Türk Gücü, Adıyaman’da İsias Otel enkazında hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kafilesindeki isimleri sezon sonuna kadar tüm kulvarlarda formasında taşıyacak. MTG Yönetim Kurulu aldığı kararla sezonun geri kalanında oynanacak tüm maçlarda siyah ve kafilenin isimlerini taşıyacak formalarla mücadele edecek. Her futbolcunun formasında iki isim ve okulun logosunun taşınacağı belirtilen açıklamada “Melekler takımını bu yıl şampiyonluklara koşarken hep kalbimizde ve sırtımızda taşıyacağız” ifadeleri yer aldı.

Mağusa Türk Gücü yönetim kurulunun almış olduğu karar şöyle:

 

“Acımız büyük! Mağusamıza düşen bu ateş bizleri derinden yaralamıştır. Türkiye’de yaşanan deprem felaketinden sonra Adıyaman’da kaybetmiş olduğumuz Mağusa Türk Maarif Koleji öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve antrenörlerimiz, Türkiye’nin birçok bölgesinde kaybetmiş olduğumuz vatandaşlarımız için tarifi imkansız acılar içindeyiz.

Kulübümüz yönetim kurulu olarak almış olduğumuz karara göre Mağusa Türk Maarif Koleji deprem şehitlerimizin anısına 2022/2023 yılı Aksa Süper Lig, Northernland Kıbrıs Kupası, Aksa A2 ve Asbuzu U16’da oynayacağımız tüm karşılaşmalara siyah ve onların isimlerini taşıyan formalarla mücadele edeceğimizin kararını üzüntü ile aldık. Her bir futbolcumuz depremde kaybetmiş olduğumuz Melekler takımındaki iki ismin ve Mağusa Türk Maarif Kolejinin logosunun bulunduğu siyah renkli formalarla maçlara çıkacak.

Melekler takımını bu yıl şampiyonluklara koşarken hep kalbimizde ve sırtımızda taşıyacağız.

Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu”

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.