Hentbolda ziyaretler sürüyor

Hentbolda ziyaretler sürüyor

Hentbol Federasyonu davetlisi olarak ülkemizde bulunan heyetler temaslarını sürdürüyor

A+A-

Ülkemizde bulunan Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Kosova Hentbol Federasyonu Başkanı Augen Saracini, Bosna Hersek Hentbol Federasyonu Başkanı Mensur Sinanoviç ve Kosova Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri İzet Gjinovci, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ile birlikte KKTC Başbakanlığı ziyaret etti.

Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun yoğun gündemi nedeniyle Bahadır Ayhan ve beraberindeki heyeti Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu kabul etti. Heyeti kabulünde konuşan Cahitoğlu, Başkan Bahadır Ayhan ve misafirlerini aralarında görmekten mutlu olduğunu söyledi.

Girişimler adına çok geç kalınsa da atılan adımın önemli olduğunu belirten Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, bu süreçte hentbolun başta Türkiye olmak üzere diğer ülkelerle attığı adımın önemli olduğunu söyledi. Yaşanan tüm girişimlere maddi ve manevi destek vermeye hazır olduklarını ifade eden Cahitoğlu, Bahadır Ayhan ve ekibinin yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini belirtti. Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ise Cahitoğlu’nun kendilerini kabulde yaptığı açıklamada, Cahitoğlu’nu yeniden gördüğü için mutlu olduğunu belirtti. Göreve geldikleri günden beri federasyon olarak genç sporculara yönelik imkanları doğrultusunda en iyi şekilde spor yaptırmak için mücadele verdiklerini belirten Ayhan, tüm zorluklara rağmen dışa açılım konusunda ise ciddi adımlar atmak için yola çıktıklarını söyledi.

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.