Hentbolda UKÜ ile Astana karşılaştı

Hentbolda UKÜ ile Astana karşılaştı

Hentbolda Emre Uyanıktürk U16 Ligine dün akşam oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.

A+A-

U-16 karşılaşmasının yanında Perşembe akşamı Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Astana takımları da karşı karşıya geldi. Hentbol Federasyonunun daveti ile ülkemizde bulunan Kazakistan Astana takımı hazırlık karşılaşmasında UKÜ takımı ile karşılaştı.

 

Kadınlarda Şahlan, erkeklerde YDÜ

Gecenin ilk karşılaşmasında kadınlar mücadelesinde Atatürk Spor Salonu’nda UKÜ ile Şahlan takımları karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna rahat bir oyun sergileyen Şahlan takımı ilk devreyi rakibi UKÜ karşısında 12-7 önde kapatırken, karşılaşmayı da 23-15 kazanarak geceyi galibiyetle noktaladı. Gecenin ikinci karşılaşmasında ise erkeklerde Levent ile YDÜ takımları karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada maçın genelinde oyunun hakimi olan YDÜ ilk devreyi rakibi karşısında 19-6 önde kapatırken, karşılaşmayı da 36-15 kazanarak geceyi kayıpsız noktaladı.

 

Hazırlık maçı Astana’nın:17-31

Hentbol federasyonunun davetlisi olarak ülkemizde bulunan Kazakistan Astana takımı hazırlık maçlarına devam ediyor. Perşembe akşam CIU Arena’da oynanan hazırlık karşılaşmasında UKÜ ile karşılaşan Kazakistan Astana takımı maçın ilk devresini 17-9 önde kapatırken, maçı da 31-17 kazanan taraf oldu.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 1140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.