Hentbolda temaslar sürüyor

Hentbolda temaslar sürüyor

Bir süre önce Kosova’da temaslarda bulunan Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’la bir araya geldi

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile Eskişehir’de bir araya geldi.

Kısa süre önce Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı olan Uğur Kılıç, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ile Eskişehir’de görüşme gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşme öncesinde iki federasyon başkanı Türkiye – Kosova hentbol karşılaşmasını izledikten sonra görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

252771784-617493802611238-2367306082364169180-n.jpg

Kılıç: Güzel işler yapacağımıza inanıyorum

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Bahadır Ayhan’ı kabulünde yaptığı konuşmada, Ayhan ve ekibini aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göreve çok kısa süre önce geldiklerini belirten Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, KKTC Hentbol Federasyonu ile önlerinde bulunan süreçte güzel işler yapacağına inandığını belirtti.

ayhan-kilic-2.jpg

Ayhan: Kılıç ve ekibi iyi işler çıkaracak

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ise Uğur Kılıç’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Uğur Kılıç’ın genç ve dinamik bir ekiple göreve geldiğini ve Türkiye hentbolunun bu ekiple iyi işler çıkaracağına inandığını söyledi. Karşılıklı olarak iki federasyonun olumlu işlere imza atacağına inandığını da ifade eden Ayhan, Uğur Kılıç ve ekibine zor süreçte başarı diledi. Görüşme sonrasında Bahadır Ayhan, Uğur Kılıç’a plaket, Uğur Kılıç ise Bahadır Ayhan’a milli takım forması taktim etti.

Bu haber toplam 673 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.