Hentbolda gururlandıran davetler

Hentbolda gururlandıran davetler

Ülke hentbolunda forma giyen 6 sporcu ve 1 antrenör, Türkiye Milli Takım kampına davet aldı, Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası’nda forma giydi.

A+A-

SPORYENİ (ÖZEL)

Ülke hentbolunda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) forması giyen 6 sporcu ve bir antrenör, Türkiye Milli Takımlarından davet aldı. Erkeklerde antrenör olarak Bahir Arnal, sporcular Akın Özel, Atahan Akçam, Ahmet Er, Abdullah Temel ve Sefer Bekler Türkiye U15 Hentbol Milli Takım Oluşturma Kampına davet alırken, kızlarda Nisan Atay, Türkiye U17 Milli Takımı ile Avrupa Plaj Şampiyonası’nda mücadele ederek önemli bir deneyim kazandı.

U15 Milli Takım Oluşturma kampına 5 sporcu ve 1 antrenöre davet

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde forma giyen sporcular Akın Özel, Atahan Akçam, Ahmet Er, Abdullah Temel ve Sefer Bekler ile antrenörlük yapan Bahir Arnal, 20-23 Ağustos tarihlerinde Ankara’da Türkiye Hentbol Federasyonu’nun Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu ve Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleşecek Türkiye U15 Hentbol Milli Takım oluşturma kampına davet aldı. Antrenör Arnal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bunun Kıbrıs Türk Hentbol Federasyonu, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinin ve Hala Sultan İlahiyat Kolejinin başarısı olduğunu vurguladı.

Nisan Atay, Avrupa Şampiyonası’nda oynadı

Kızlarda da büyük bir başarı UKÜ sporcusu Nisan Atay’dan geldi. Avrupa Hentbol Federasyonu tarafından 29 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası’nda Nisan Atay, Türkiye Milli Takımı forması giydi. 30 takımın yer alarak 5’erli 3 grupta mücadele verdiği şampiyonada Türkiye 12’nci olurken Nisan kaydettiği 43 golle Türkiye’nin en golcü ismi olarak organizasyonu tamamladı.

fdg.jpg

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.