Hentbol U20’de şampiyon YDÜ

Hentbol U20’de şampiyon YDÜ

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol U20 Erkekler Ligi final serisi son maçında ÜKÜ, deplasmanda YDÜ’yü mağlup etti ancak şampiyonluk averajla YDÜ’nün oldu

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Hentbol 20 yaş altı Erkekler Ligi’nde şampiyon belli oldu. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) U20 takımları arasında oynanan final serisinde kazanan YDÜ oldu. İlk maçı 4 sayı farkla kaybeden UKÜ gençleri, ikinci maçı 4 sayı farkla kazanınca seri 1-1 oldu ve gol sayıları dikkate alındı. Deplasmanda daha çok gol atan YDÜ gençleri, böylelikle lig şampiyonluğunu ilan etti. İkinci maçta dün akşam YDÜ’nün sahasında 25-21 kazanan UKÜ deplasmanda daha az gol attığından kupayı kazanamadı.

 

Şampiyon kupasını aldı

Maç sonunda düzenlenen törende takımlara ve hakemlere kupa madalyaları Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ve Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ile yöneticiler tarafından verildi.


Salon: RA 25 Salonu

Hakemler: Mehmet Ünalmış, Erdal Şamil

YDÜ: Adil Nüfal, Arda Kahraman, Berkem Darbaz, Cemil Topal, Mert Göksu, Ali Arda Pampüroğulları, Muammer Yağcıoğlu, Batuhan Yıldırım, Doğuhan Yıldırım, Özgür Kaya, Taner Kılıç.

UKÜ: Mehmet Ali Kümeli, Ahmet Durgun, Cuma Karadeniz, İbrahim Karadeniz, M.Doğuş Konaç, Koray Tümsoy, Berhan Mühip, Eren Köse, Engin Aday, Şehmuz Yıldız, Harun Bostan.

 

FOTOĞRAF: FERAH BARIŞSEV

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.