Hentbol kadınlarda Play-off netleşti

Hentbol kadınlarda Play-off netleşti

Hentbol Kadınlar liginde beşinci hafta dün akşam oynanan karşılaşmalarla tamamlanırken, gözler artık oynanacak olan Play-off maçlarına çevrildi.

A+A-

Gecenin ilk maçında DİGEM rahat oyunu sonrasında Ozanköy’ü 51-24 mağlup ederken, ikinci karşılaşmada ise UKÜ, Şahlan’ı 44-25 mağlup ederek beşinci haftayı tamamlamış oldu. Bu sonuçların ardından 17 Haziran Perşembe akşamı başlayacak olan play-off karşılaşmaları ilk maçında DİGEM-Levent, UKÜ ile de şahlan takımları Play-off ilk maçlarına çıkacaklar.

                                                                                                    

DİGEM rahat kazandı

Günün ilk karşılaşmasında DİGEM ile Ozanköy takımları bir araya geldi. Maçın ilk devresini rakibi Ozanköy karşısında 27-12 önde kapatan DİGEM, rahat oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürerek sahadan 51-24 galibiyetle ayrıldı. DİGEM’de Aysu kaydettiği 17 golle ön plana çıkan isim olurken, Ozanköy’de ise Azra kaydettiği 9 golle takımının en skorer ismi oldu.

 

UKÜ’de tecrübe farkı

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise UKÜ ile Şahlan takımları bir araya geldi. İlk devreyi Şahlan karşısında 21-9 önde kapatan UKÜ, karşılaşmayı da 44-25 kazanarak adını Play-off’a yazdıran taraf oldu.

UKÜ’de 26 gol kaydeden Aysel Şimşek geceye damga vururken, Şahlan’da Ülkü 8 golle takımın skorer ismi oldu. Alınan bu sonuçların ardından 17 Haziran Perşembe akşamı DİGEM-Levent, UKÜ ile de Şahlan takımları Play-off ilk karşılaşmalarına çıkacaklar.

Bu haber toplam 587 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.