Hentbol hakemleri bilgilerini güncelledi

Hentbol hakemleri bilgilerini güncelledi

KKTC Hentbol Federasyonu Hakem ve Gözlemci Gelişim Seminerini gerçekleştirdi.

A+A-

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve KKTC Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) işbirliği ile gerçekleşen seminer 12 Şubat Cumartesi günü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Konferans Salonu’nda yapıldı. THF MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz ve THF MHK üyesi Ayberk Dilmen’in katıldığı seminerde KKTC Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Ediz Arıkan da yer aldı.

THF Süper Lig hakemleri Kaan Çınar ve Hasan Kılıç’ın da yer aldığı seminerde özellikle son 30 saniye kuralına getirilen güncellemeler hakemlere aktarıldı. Bunun yanında KTSYD Kupası yarı final maçlarını izleyen MHK yetkilileri aldıkları notları da bu seminerde hakemlere aktardı. Yaklaşık 4 saat süren seminer sonrasında THF MHK üyesi Ayberk Dilmen’in güzel sunumu sonrasında hakem ve gözlemcilere katılım belgeleri verildi.

KKTC Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ediz Arıkan seminerin çok verimli geçtiğini ifade ederek ilerleyen günlerde Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğine devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.