Hentbol hakemleri Ankara’da seminere katıldı

Hentbol hakemleri Ankara’da seminere katıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Genç Hakem Projesi kapsamında 23 – 24 Şubat 2022 tarihlerinde Ankara’da seminer düzenlendi.

A+A-

IHF Lektörü Martin Gjeding tarafından verilen eğitime 48 hakem katılırken, ülkemiz hentbol hakemlerinden Mehmet Ünalmış, Erdal Şamil, Halim Mert Güdenoğlu ve Çağakan Kılıç da seminerde yer aldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Küçükyılmaz’ın da yer aldığı iki günlük seminerde kurallar hakkında bilgi verildi. Uluslararası hakemlerden İbrahim Özdeniz ve Kürşad Erdoğan’ın da yer alıp bilgi verdikleri seminer 24 Şubat’ta kursiyerlere verilen katılım belgeleri ile sona erdi.

                                                                                                             

Konfederasyon Şampiyonası takip edildi

Hakemlerimiz ayrıca Türkiye Hentbol Federasyonunun ev sahipliğinde Ankara’da düzenlenen 18. Akdeniz Hentbol Konfederasyon Şampiyonasını da takip etti. KKTC Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ediz Arıkan, ülke hakemlerinin seminerde bilgilerini tazelediklerini, özellikle değişen kurallarla ilgili olarak daha da donanımlı noktaya geldiklerini belirtirken, Ankara’da yer alan Konfederasyon Şampiyonasını da takip ederek, bilgilerini yenilediklerini belirtti.

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.