“Hentbol benim için bir tutkudur”

“Hentbol benim için bir tutkudur”

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde okurların oyları sonucu Yılın Hakemi seçilen hentbol hakemi Tolga Kınacı, düşüncelerini aktardı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Yenidüzen Gazetesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Yılın Spor Ödülleri’nde Yılın Hakemi olan hentbol hakemi Tolga Kınacı düşüncelerini aktardı. Kınacı, 15 yıllık bir hakemlik tecrübesi olduğunu ve hentbolun kendisi için bir tutku olduğunu ifade etti.

 

Kınacı: “Daha iyisini yapmaya çalışıyorum”

Tecrübeli hakem Kınacı; “Hentbol benim için bir tutkudur. Başarılı olduğuma da inanıyorum. Sürekli bir şekilde emek harcıyoruz. Halen daha tecrübe edindiğimiz noktalar var. Kısacası işime dört elle sarılıyorum” dedi.

 

“Temennim, Avrupa kapılarının bize de açılması”

Türkiye’de maçlar yönettiğini dile getiren Tolga Kınacı, şu anda en iyi nokta Türkiye olduğunu söyledi. Kıbrıslı Türklerin de başarılı sporcuları ve hakemleri olduğuna inandığını belirten Kınacı, Avrupa’nın kapılarının Kıbrıslı Türk sporculara da açılmasını temenni etti. 

 

“Yenidüzen’e teşekkürlerimi sunuyorum”

16-17 yıla aşın bir dönem boyunca ilk kez böyle bir yarışta aday olduğunu aktaran tecrübeli hentbol hakemi Tolga Kınacı, Yenidüzen’e teşekkürlerini iletti. Kınacı, Yenidüzen Gazetesi’nin branşı ne olursa olsun spora ve sporcuya önem verdiğini aktardı.

Bu haber toplam 2507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.