Hekimoğlu ve Keleş başarıyı anlattı

Hekimoğlu ve Keleş başarıyı anlattı

Milli atletimiz Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda düzenlenen seminere katıldı.

A+A-

Eğitim yılındaki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri içerisinde okul öğrencilerine bir seminer düzenleyen Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu gururumuz olan milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve Antrenörü Celal Keleş’i öğrencileri ile buluşturdu. Okul Müdürü Ayşe Deveci, Müdür Muavinlerinden ve bir dönem Atletizm Federasyonu Başkanlığı yapan Hasan Çek, Okul Aile Birliği’nden Necati Özsoy ve bazı öğretmenler de seminerde yer aldı.

Seminerde Celal Keleş bir sporcunun başarılı olabilmesi için beslenme, çalışma ve eğitim konusunda ne kadar ciddi bir periyottan geçtiğini anlattı ve her çocuğun mutlaka hedeflerine inanarak yürümesini istedi.

Yiğitcan Hekimoğlu da öğrencilere yaptığı konuşmada, ortaokul aşamasında futbolcu olduğunu fakat daha sonra atletizme merak saldığını ve daha sonra tanıdığı Celal Keleş ile çıktığı yolda nasıl büyük işler başardığını anlattı. Yiğitcan gerek ülkemizde, Türkiye’de gerekse Avrupa organizasyonlarında elde edilen başarılarında hep Kıbrıs Türklerinin desteğini hissettiğini ve ülkemizi temsil etmekten son derece gurur duyduğunu belirtti. Yiğitcan daha sonra çocukların merak ettiği sorulara yanıt verdi. Okulun atletizmdeki başarılı bir öğrencisine de milli forma hediye etti. Okul Müdürü Ayşe Deveci Yiğitcan ve Celal Keleş’e teşekkür ederek çiçek taktim etti.

Bu haber toplam 1672 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.