Hekimoğlu: Vazgeçmeyeceğim

Hekimoğlu: Vazgeçmeyeceğim

Elit atlet Yiğitcan Hekimoğlu, Tokyo Olimpiyat Oyunları sürecini tamamladığını ve üzülerek katılmaya hak kazanamadığını açıkladı.

A+A-

Üzüntüsünü kelimelerle anlatamayacağını ifade eden Hekimoğlu, denemekten vazgeçmediğinin altını çizdi. Bu yolda kendisine destek verenlere özür ve teşekkürü borç bildiğini belirten elit atlet, pandemi sürecinin iyi yönetilememesi ve yaşadığı sakatlıkları atlatamamasının istediği performans seviyesine gelememesinde etken olduğunu aktararak, tüm sorumluluğu üstlendiğini ifade etti. Hekimoğlu, yapılan bazı hataların ve ortaya koyulmayan fedakarlıkların bedelini ödediğini, tek umudunun ışık olduğu gençlerin bunları yaşamaması olduğunu söyleyen Hekimoğlu, birçok ilkleri yaşattığı halkına aynı duygu ve başarıları yaşatmak için vazgeçmediğini vurguladı.

Hekimoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

 

“Tüm kamuoyunun bilgisine

Bilindiği üzere bu sene hedef olarak koyduğum Tokyo Olimpiyat Oyunları sürecini tamamlamış olup üzülerek katılmaya hak kazanamadığımı belirtmek isterim.

İnanın üzüntümü kelimelerle anlatamam. Sadece denemekten vazgeçmediğimi bilmenizi isterim.

Bana inanan bu yolda inancını, desteği katlı koyanlara ilk önce bir özür sonrasında teşekkürü borç bilirim.

Süreçle ilgili kısa olarak konuşmak gerekirse. Hem pandemi sürecinin iyi yönetilememesi hem sezon içinde yaşadığım sakatlıkları atlatamayarak istediğim performans seviyesine gelemedim.

Tüm SORUMLULUĞU üstleniyorum.

Kimseye kırgın veya kızgın değilim.

Sadece şunu belirtmek isterim ki yapılan bazı HATALARIN ve ortaya koyulmayan FEDAKARLIKLARIN bir şekilde bedelini benim ödediğim süreçte tek umudum IŞIK olduğum gençlerin bu yolda ilerleycek olan

Her branştan kişilerin bunu yaşamaması, yaşatılmamasıdır.

İşimin bir parçası olan iniş ve çıkışları kabulleniyor onlardan ders almaya çalışıyorum.

Kimse unutmasın ki birçok ilkleri, başarıları unutulmaz anları yaşattığım halkıma aynı duygu ve başarıları yaşatmak için vazgeçmeyceğim.

Bu süreçte ailemin bir parçası olan bana desteği esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara bu sorumluluğu ve yükü paylaştıkları için teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.