“Hedeflerim için çalışmaya devam edeceğim”

“Hedeflerim için çalışmaya devam edeceğim”

Yüzme branşında son dönemlerde ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Özgül Çetin YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Yenidüzen gazetesi 22. Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde okuyucuların kullandıkları oylar sonrasında Yılın Genç Yeteneği ödülünü kazanan rekortmen yüzücü Özgül Çetin duygularını gazetemize aktardı.

Genç sporcu sözlerine, ödülü kazandığı için güzel duygular hissettiğini ve kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini söyleyerek başladı.

 

“Türkiye finallerinde başarı elde etmek istiyorum”

Gelecekteki hedeflerinden bahseden rekortmen yüzücü Özgül, yakın gelecekte Aralık ayında Türkiye’deki finallere katılmak istediğini ve orada da başarı elde ederek birincilik hedeflediğini belirtti. Uzun vadeli hedefleri arasında ise olimpiyatlara katılmak istediğini ifade eden Özgül hedefleri için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

 

Gürcenk: “Özgül’ün ailesinin verdiği destek çok önemli”

Gecede düşüncelerini aktaran Özgül Çetin’in antrenörü Mehmet Gürcenk ‘de genç sporculara sahip çıkılmasını gerektiğini ifade ederek Özgül’ün yaptığı antrenmanlar yanı sıra ailesinin verdiği önemli destekle profesyonel anlamda çalıştıklarını söyledi. Özgül’ün elde ettiği derecelerin ümit verici olduğunu ifade eden Gürcenk hedeflerinin büyük olduğunu, Özgül’e inanç ve güvenlerinin tam olduğunu söyledi.

Son olarak sporcusunu tebrik eden Mehmet Gürcenk başarılarının devamını dileyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.