“Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”

“Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç, gidişattan memnun...

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de 13’üncü haftayı da lider kapatan Mesarya ekibi Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç, şu ana kadar geride kalan 13 haftayı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Cihangir’in güçlü bir ekip olduğunu belirten Burgaç, hedeflerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

 

Burgaç: “Taraflı tarafsız herkes beğeniyor…”

Cihangir teknik patronu Hasan Burgaç, ligin 13’üncü haftasında konuk ettikleri ve izleyenlere bol gol seyrettikleri Göçmenköy maçını kazandıkları ve liderliklerini devam ettirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Burgaç; “Hafta sonunda Göçmenköy ile çok ciddi bir maça çıktık. Maçta 8 gol atılması ve mücadele dozunun yüksek olması izleyenleri keyiflendirdi. Biz Cihangir olarak, her maça eksiklerimizi görerek çıkıyoruz. Bir sonraki maça bu eksiklikleri gidermeye çaba sarf ediyoruz. Sahada iyi futbol oynadığımızın bilincindeyiz. Taraflı tarafsız herkes oyun anlayışımızı beğeniyor. Zaten bunu da liderliğimizi sürdürerek gösterdik. Göçmenköy maçını kazandığımız için mutluyuz” dedi.

 

“Önümüzde ciddi rakipler var”

Devrenin bitimine 2 maç kaldığını hatırlatan Burgaç, kalan maçlarının çok ciddi rakiplerle oynayacağını belirtti. Burgaç; “Ligde bu hafta Türk Ocağı, sonrasında ise Mağusa Türk Gücü takımıyla oynayacağız. İki rakibimiz de zirveye oynayan ciddi rakipler. İki rakip de güçlü olabilir ancak unutulmamalı ki Cihangir takımı da güçlü. İki maça da en iyi şekilde konsantre olarak sahada mücadele vermek istiyoruz. Umarım, bu iki maçı kayıpsız geçeriz” şeklinde konuştu.

 

“Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz”

Cihangir teknik direktörü Burgaç, son olarak sezon başında koydukları hedefe emin adımlarla gittiklerini söyledi. Hedeflerinin ilk 3 takım içerisinde sezonu tamamlamak olduğunu hatırlatan Burgaç, şu ana kadar hata yapmadıklarını ve bu hedefin yarısını gerçekleştirebildiklerini ifade etti.

 

İki haftadır liderlik koltuğunda

Süper Lig’de 12’nci haftaya lider giren Mağusa Türk Gücü, o hafta Binatlı ile berabere kalırken, Cihangir, Düzkaya’yı mağlup etmiş ve liderlik koltuğuna oturmuştu. 13’üncü haftada Göçmenköy’ü konuk eden Cihangir, liderliği devretmedi. Cihangir, 14’üncü haftada Türk Ocağı deplasmanına gidecek, 15’inci haftada da Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek.

Bu haber toplam 1750 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.