“Hedefimizden hiçbir zaman uzaklaşmadık”

“Hedefimizden hiçbir zaman uzaklaşmadık”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen KKTCELL Kadınlar Ligi’nde sona doğru gelinirken Mağusa Spor Akademisi şampiyonluk için büyük avantaja sahip.

A+A-

Hüseyin Kıral

Mağusa Spor Akademisi Pazar günü karşılaşacağı Yonpaş Dumlupınar’ı mağlup etmesi halinde 2018 – 2019 sezonu şampiyonluğunu ilan edecek. Takımın antrenörü Şerif Ogan yaptığı açıklamada şampiyonluğa yakın olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtirken, mutlak şampiyonluk amacıyla çıktıkları hedeflerinden hiçbir zaman uzaklaşmadıklarını vurguladı.

 

Ogan: “Şampiyonluğa yakın olmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Mağusa Spor Akademisi Antrenörü Şerif Ogan, “2018 – 2019 KKTCELL sponsorluğunda devam eden Kadınlar Ligi’nde, ligin bitimine iki hafta kala namağlup olarak şampiyonluğa çok yakın olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Sezon öncesi, geçen sezondan eksik gördüğümüz mevkilere yaptığımız takviyelerle takımımız gücüne güç katmış ve yine şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmuştur” diyen Ogan, “Sezon içerisindeki gerek maddi sıkıntılar gerekse antrenman sıkıntısı yaşasak da mutlak şampiyonluk amacıyla çıktığımız hedefimizden hiçbir zaman uzaklaşmadık” açıklamasını yaptı.

 

Katkı koyanlara ve oyunculara teşekkür

Bu yıl kazanılacak olan bu şampiyonlukta başkan ve aynı zamanda teknik ve taktik açıdan her zaman yanlarında olan Ahmet Ogan’a, kendilerine her türlü katkıyı koyabilmek için var gücüyle çalışan yöneticilere, katkı koyan sponsorlara, yağmur çamur demeden tüm maçlarda yanlarında olan ailelere ve sevenlerine teşekkür eden Ogan, “En önemlisi de şampiyonlukta en çok emeği olan, maç disiplininden hiçbir zaman uzaklaşmayan, hepsi birer futbol aşığı olan altın ayaklı kraliçelerime çok teşekkür eder, yüreklerindeki futbol aşkını yitirmemelerini dilerim” dedi.

 

“Daha sistemli ve adil bir lig için bize ve federasyona görevler düşüyor”

Federasyona ve ailelere çağrı yapan Şerif Ogan, “Her geçen gün ivme kazanan ve şu anda yaklaşık 200 kadın futbolcuya ulaşan Kadınlar Ligi’nin önümüzdeki yıllarda daha sistemli ve adil bir şekilde devam edebilmesi için federasyon yetkililerine ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Unutulmamalıdır ki; emek yüce bir değerdir ve emek vermeden başarıya ulaşmak mümkün değildir. Emek yolunda tarafsız olabilmek de bir erdemdir! Ailelerin ise; teknolojinin çocuklarımızı esir aldığı bu dönemde, spor yapmak isteyen çocuklarına saygı duymaları, yeteneklerini göz ardı etmemeleri, mutlu bireyler olarak gelişmelerine katkı koymaları, maçlarda çocuklarının destekçileri olmaları da kadın futbolunun gelişimi için çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

Nurtunç: “En büyük hayalimin gerçek olmasına çok az bir zaman kaldı”

Takım kaptanlarından Sıdıka Nurtunç yaptığı açıklamada, “Bu yıl şampiyonluğa çok yakın olduğumuz için mutluyum. Futbolda en büyük hayalimin gerçek olmasına çok az bir zaman kaldı” dedi. Şampiyonluğu hak ettiklerine inandığını belirten Nutunç, “Takım olarak şampiyon olacağımıza çok inandık ve bunu başarmamıza iki maç kaldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle bizi çalıştıran teknik direktörümüz Ahmet Ogan ve antrenörümüz Şerif Ogan’a verdikleri emeklerden dolayı da çok teşekkür etmek isterim” ifadelerini kullandı.

 

Yorgancı: “Pes etmek yerine birlikte olmayı öğrendik”

Mağusa Spor Akademisi kaptanlarından Fatoş Yorgancı, Mağusa Spor Akademisi olarak Kadınlar Ligi’nde 3. sezonlarını geçirdiklerini, diğer takımlara göre yeni bir oluşum içerisinde olduklarını, Mağusa Spor Akademisi olarak öncelikli hedeflerinin karakterli sporcularla bir arada çalışmak olduğunu belirtti. Yorgancı, “3 sezon boyunca yaşamış olduğumuz zorluklar karşısında pes etmek yerine daha çok birlikte olmayı öğrendik. Daha çok çalışıp hedefimiz olan şampiyonluğa odaklandık. Göstermiş olduğumuz emek ve özveri sonucu ise bugün şampiyonluk için gün sayıyoruz. Bizim için daha önemli olan şey lig boyunca şampiyonluğa inanmak ve başarmak oldu” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.