“Hedefimiz üst sıraları zorlayan iyi bir takım yaratmak”

“Hedefimiz üst sıraları zorlayan iyi bir takım yaratmak”

AKSA Süper Lig’in Mesarya ekiplerinden Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu SPORYENİ'ye konuştu, "Yoğun çalışıyoruz ve takımımdan memnunum. Hedefimiz üst sıraları zorlayan iyi bir takım yaratmak” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’in Mesarya ekiplerinden Cihangir’de hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren teknik direktör Toygar Davulcu, antrenman ve hazırlık maçlarına devam ettiklerini, ligin başlayacağı süreye kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Hedeflerinin bu sezon ligde üst sıralara oynamak, kupada da gidebildikleri noktaya kadar gitmek olduğunu belirten Davulcu, takımının performansından oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Şu ana kadar 3 transfer yaptıklarının altını çizen deneyimli teknik adam, başka transfer yapma düşüncesinde olmadıklarını da sözlerine ekledi.

“Gidişattan oldukça memnunum”

Hazırlık süreci hakkında SPORYENİ'ye bilgi veren Toygar Davulcu, Temmuz ayından bu yana devam eden yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir çalışma programıyla sürdüğünü belirtti. Çalışmalardan ve oyuncularından memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, “Haftanın 6 günü olmak üzere antrenmanlarımız ve hazırlık maçlarımız sürüyor. Her gün daha iyi bir Cihangir olma yolunda ilerliyoruz. Kısa süre kaldı, güçlü bir Cihangir yaratmak istiyoruz. Bu kısa sürede lige hazır hale gelmek için çalışıyoruz” dedi.

“Başka transferimiz olmayacak”

Yabancı oyuncu konusunda bilgiler veren Davulcu, Babacar ile şu an için devam ettiklerini belirterek, şu anda başka bir yabancı oyuncu denemediklerini söyledi.­ Başka transfer yapmayacaklarının da altını çizen deneyimli teknik adam kadrolarının yeterli olduğuna dikkat çekti. Cihangir yeni sezon için şu ana kadar Yunus Yeşilırmak, Yankı Aktül ve Sercan Demirman’ı transfer etmişti.

“Hedefimiz üst sıralar”

Zorlu bir sezonun geçeceğini işaret eden Cihangir teknik direktörü Toygar Davulcu 2022-203 sezonu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Davulcu, “Ligin bu sezon zor geçeceği bir gerçek. Biz iyi olmak için çalışıyoruz. Hedefimiz üst sıraları zorlayan iyi bir takım yaratmak, kupada da ilk hedef gidebileceğimiz yere gitmek. Umarım başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.