“Hedefimiz üst sıralar”

“Hedefimiz üst sıralar”

AKSA Süper Lig’in Girne ekibi Türk Ocağı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Teknik direktör Ahmet Dedekorkut, çalışmaların yoğun ama verimli geçtiğini söyleyerek, bu sezonki hedeflerinin üst sıralar olduğunu ifade etti.

A+A-

AKSA Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Sarı siyahlı ekip, bugün yurtdışı kampı için Burdur’a uçuyor. Çalışmalar hakkında YENİDÜZEN’e bilgi veren teknik direktör Ahmet Dedekorkut, sürecin verimli geçtiğini ve ortamdan memnun olduğunu söyledi. Dedekorkut, lige en iyi şekilde hazır olmak için çalışmalarını da yoğun tempoda sürdüreceklerini ifade etti. Yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu da belirten tecrübeli teknik adam, bu hedefi gerçekleştirmek için yoğun mesai harcadıklarının da altını çizdi.

 

“Çalışmalar yoğun”

Türk Ocağı teknik direktörü Ahmet Dedekorkut, yaklaşık 1 aydır devam eden saha içi çalışmalarının yoğun geçtiğini söyledi. Haftanın 6 günü saha içi çalışmalarına devam ettiklerini aktaran deneyimli teknik adam, şu ana kadar Yılmazköy ve Hamitköy olmak üzere iki hazırlık oynadıklarını belirtti.

“Şu ana kadar aramıza Burak katıldı. Birkaç transfer için daha girişimler sürüyor. Umarım, onları da tamamlayıp, transferi noktalarız” diyen tecrübeli teknik adam, takımından son derece memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

 

“Hedefimiz üst sıralar…”

Yeni sezondan da bahseden Türk Ocağı teknik patronu Dedekorkut, Eylül ayının sonunda başlayacak olan Süper Lig’de hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi. Dedekorkut; “Yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz. Ligin başlamasına daha zamanımız var. Lig başlayana kadar arzu ettiğimiz seviyeye geleceğimize inanıyorum. Takımımız iyi bir ekip. Bu sezon yukarılarda ilk 4-5 takım içerisinde olmayı hedefliyoruz. Bunu yapabilmek için gerekli güce de sahip olduğumuzu düşünüyorum. Umarım, hedeflediğimiz yerde sezonu tamamlarız” ifadelerini kullandı.  

 

Burdur kampı başlıyor

Sarı siyahlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Antalya üzerinden Burdur’a uçuyor. Burdur’da 6 günlük kamp yapacak olan Türk Ocağı, günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Teknik direktör Dedekorkut, kamp süresi içerisinde bir de hazırlık maçı yapmak için girişim yaptıklarını belirtti.

 

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.