“Hedefimiz üst liglerde kalıcı olmak”

“Hedefimiz üst liglerde kalıcı olmak”

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Yıldırım’ın yöneticilerinden Ömer Suay, kulübün son durumunu değerlendirdi.

A+A-

Gürbüz Suay

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 1. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Yıldırım’ın yöneticilerinden Ömer Suay, kulübün son durumunu değerlendirdi. Suay, takımın ilerleyen dönemlerdeki hedeflerinin üst liglerde oynamak olduğunu söyledi.

Ömer Suay, 1954 yılında kurulan Yıldırım Spor Kulübü’nün uzun süre üst liglerde oynadığını, ancak 2003 yılında maddi sorunlar nedeni ile BTM Ligi’ne kadar düştüğünü söyleyerek, son 3 yıldan beridir köyün gençleri takımlarına sahip çıkarak yeniden kurduklarını hatırlattı. Suay,  takımın hedeflerinin daima üst ligler olduğunu belirterek, liglerde kalıcı bir takım yaratmak olduğunun altını çizdi. Bu hedeflere ulaşmak için takımının motivasyonlarını üst seviyede tutmak için moral yemekleri düzenleyerek, oyunculara inanarak motive ettiklerini dile getirdi. Takımın en önemli sorunlarından birinin, her takımda olduğu gibi maddi sorunlar ve takımın kendine ait bir sahası olmaması olduğunu kaydeden Suay, BTM 1. Ligine iyi bir başlangıç yapamadıklarını ve takımın düzeleceğine inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1471 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.