"Hedefimiz tüm maçlarımızı kazanmak"

"Hedefimiz tüm maçlarımızı kazanmak"

AKSA Süper Lig'de lider Cihangir'in takipçisi konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü'nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, bugün kazandıkları Pera L. Gençler Birliği maçını değerlendirdi.

A+A-

AKSA Süper Lig'de lider Cihangir'in takipçisi konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü'nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, bugün kazandıkları Pera L. Gençler Birliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Maç sonrasında Bayrak Radyosu'nda Salih Borucu'nun sunduğu 'Maç Sonu' programına katılan Oraloğlu, bugün alınan 5-0'lık galibiyetin çok anlamlı bir galibiyet olduğunu söyledi. 

"Artık tüm maçlarımız final havasında" değerlendirmesini yapan deneyimli teknik adam şunları söyledi: 

"Futbolcularımı kutluyorum, 3 puan daha alarak yolumuza devam ettik. İkinci  yarı daha organizeydik. Güzel de goller attık. Bu saatten sonra tüm hedefimiz tüm maçlarımızı kazanabilmek. Bugün de kazandığımız için mutluyuz. Tüm maçlar bizim için final havasında. Biz tüm maçlarımızı kazanmak çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanabileceğimiz maçları kazanıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Daha önce yapmıştık, yine yaparız."   

Bu haber toplam 749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.