“Hedefimiz şampiyonluk… Çok özledik”

“Hedefimiz şampiyonluk… Çok özledik”

Doğan Türk Birliği’nin teknik direktörü Turan Altay yeni sezon hakkında SPORYENİ'ye bilgi verdi, “Doğan Türk Birliği’nde her zaman hedef bellidir. Tek hedefimiz var o da şampiyonluktur” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Bu sezon başında takımın başına gelen teknik direktör Turan Altay hazırlık dönemini değerlendirdi, yeni sezon hakkında bilgiler verdi.

Hazırlık sürecinin sonlarına doğru yaklaştıklarını aktaran deneyimli teknik adam, takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunun altını çizdi. Öncelikli hedeflerinin iyi bir başlangıç yapmak olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, ilk olarak Mağusa Türk Gücü ile oynayacakları Süper Kupa maçını kazanarak Süper Kupa’yı kaldırmak, daha sonra da ligde iyi sonuçlar alarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Altay, ‘Bu sezon hedefiniz nedir?’ sorusuna ise “Tek hedefimiz var o da şampiyonluktur. Çok özledik” yanıtını verdi.

“Çalışmalarımız yoğun tempoda geçiyor”

Yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi veren Doğan Türk Birliği teknik patronu Turan Altay, Temmuz ayından bu yana çok yol kat ettiklerini söyledi. Şu ana kadar birçok antrenmanın yanı sıra 6 hazırlık maçını da geride bıraktıklarını anlatan Altay, önümüzdeki süreçte Binatlı, Gönyeli ve Lapta ile hazırlık

maçlarına devam edeceklerini belirtti. Hazırlık maçlarında eksikliklerini ve oyuncuların performanslarını değerlendirdiklerini anlatan deneyimli teknik adam, çalışmalardan da memnun olduğunu ifade etti.

“Fırsat transferi yapabiliriz”

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Altay, transfer döneminin henüz kapanmadığını o güne kadar fırsat transferi yapabileceklerini de söyledi. Herhangi bir mevkide eksikleri bulunmadığını söyleyen Turan Altay, yabancı oyuncuları Billy Michael’in kısa süre önce rahatsızlık yaşadığını, geçtiğimiz hafta çalışmalara yeniden başladığını ve antrenman eksikliğini tamamlamaya çalıştığını belirtti.

“Süper Kupa’yı çok istiyoruz”

Futbolda geçtiğimiz sezonun hem Süper Lig, hem de Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nın kazananı Mağusa Türk Gücü ile ‘Kupa finalisti’ unvanıyla Süper Kupa’da karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Turan Altay bu maç hakkında da yorum yaptı, “Bu kupayı çok istiyoruz” dedi. Mağusa Türk Gücü’nün çok güçlü bir ekip olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: “Süper Kupa maçına çok az bir zaman kaldı. Biz, hem bu maça, hem de lige çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Rakibimiz MTG... Mağusa Türk Gücü’nün son 3 yılda yakaladığı başarıları tartışmaya bile gerek yok. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Ama bir gerçek var ki, bizde iyi bir ekibiz. Bizde bu kupayı istiyoruz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Öncelikli hedefimiz Süper Kupa’yı kazanmak ardından lige iyi bir başlangıç yapmaktır.”

“Tek hedefimiz var o da şampiyonluk”

Son olarak yeni sezon hakkında da değerlendirmelerde bulunan deneyimli teknik adam, ‘Bu sezon hedefiniz nedir?’ sorusuna “Tek hedefimiz var o da şampiyonluktur. Çok özledik” yanıtını verdi. Altay, “Doğan Türk Birliği büyük bir camia, kupa sevincine hasret kaldık, çok özledik. Doğan Türk Birliği’nde her zaman hedef bellidir. Tek hedefimiz var o da şampiyonluktur. Bu büyük camiaya şampiyonluk yakışır” şeklinde konuştu.   

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.