“Hedefimiz Mağusa’ya yine şampiyonluk getirmek”

“Hedefimiz Mağusa’ya yine şampiyonluk getirmek”

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, yeni son hazırlıklarını değerlendirdi

A+A-

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam “Çalışmalar çok iyi gidiyor, şu an için tek hedefimiz 6 Eylül’de oynayacağımız Süper Kupa maçı. Yenicami’yi yenerek lige moralli başlamak istiyoruz”

 

Oraloğlu: “Bu süreçte en az hata yapan kazanacak. Bir gerçek var ki geçtiğimiz yıllara göre bu sezon daha zor bir sezon geçecek. Kimse size oynamadan puan vermez. Bizim hedefimiz Mağusa’ya yine şampiyonluk kupasını getirmek”


Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve yeni sezona da iddialı transferler yaparak yine şampiyonluk hedefinde olan Mağusa Türk Gücü’nde işler yolunda gidiyor. Teknik direktör Ali Oraloğlu yeni sezon hazırlıklarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, bu sezon tüm takımları yine zor bir sürecin beklediğini belirterek, bunun bilinciyle hamleler yaptıklarını ve lige ona göre başlayacaklarını ifade etti.

 

Oraloğlu: “Artık Süper Kupa maçına odaklandık”

Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu, çalışmaların şu ana kadar memnun edici olduğunu söyledi. Takımdaki arkadaşlık ortamına vurgu yapan deneyimli teknik adam, yoğun bir tempoda geçen çalışmalardan hiç kimsenin şikayet etmediğine deyindi. Oraloğlu; “Temmuz ayında başladığımız çalışmalar şu ana kadar son derece verimli geçti. Takımda çok iyi bir ortam var. Çalışmaların yoğunluğuna rağmen, kimse şikayet etmiyor. İyi bir aile ortamı kurduğumuzu düşünüyorum. Artık yavaş yavaş 6 Eylül’de oynanacak Süper Kupa maçına odaklandık. Zorlu bir Yenicami maçı oynayacağız. Yenicami’nin güçlü olduğunu herkes biliyor. Bu zorlu virajı geçip lige moralli başlamak şu andaki öncelik hedefimiz” şeklinde konuştu.

 

“Kimse size oynamadan puan vermez”

Deneyimli teknik adam, bu sezon ligin çok zor geçeceğini savundu. Tüm takımların hedefleri doğrultusunda transferler yaptığına dikkat çeken Oraloğlu, “Zor bir süreç geçeceği kesin. Bu süreçte en az hata yapan kazanacak. Bir gerçek var ki geçtiğimiz yıllara göre bu sezon daha zor bir sezon geçecek. Kimse size oynamadan puan vermez. Bizim hedefimiz Mağusa’ya yine şampiyonluk kupasını getirmek. Kolay olmadığını biliyoruz, yolumuzdan sapmadan hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

 

“Şenol’u hazır olması için verdik”

Ali Oraloğlu, geçtiğimiz günlerde Gençler Birliği’ne kiralık olarak verdikleri Şenol Şöför transferi hakkında da konuştu. Oraloğlu; “Şenol, çok iyi ve yetenekli bir futbolcu. Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu. Daha rahat oynayıp toparlanması için onu yarı sezonluğuna eski takımına kiraladık. Döndüğü zaman, bize daha yararlı olacağından eminim” ifadelerini kullandı.

 

“Transfere noktayı koyduk”

 Mağısa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu, transferlik konusuna da açıklık getirdi. Tecrübeli teknik adam, son olarak Justice’i takıma kazandırdıklarını hatırlatarak, zorunda kalmadıkları sürece transfer yapmayacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.