“Hedefimiz, lige zevk veren bir takım”

“Hedefimiz, lige zevk veren bir takım”

Yeni sezon öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Caner Oshan, yeni sezondaki hedeflerini açıkladı, “Hedefimiz, golü her zaman koklayan ve futboluyla lige zevk veren takım olmaktır” dedi.

A+A-

1. Lig’den geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Miracle Karşıyaka, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı sezon açılışıyla birlikte başlıyor. Hazırlık dönemi öncesinde YENİDÜZEN’in sorularını yanıtlayan teknik direktör Caner Oshan, yeşil beyazlı ekibin bu sezon tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edeceğini hatırlatarak, lige renk katan bir takım olmak istediklerini söyledi.

Yarın itibariyle yoğun bir çalışma temposuna girecek olan Miracle Karşıyaka, ilerleyen süreç içerinde 3 günlük yurtiçi, 6 günlük de yurt dışı kampı yapacak.

 

“Transferlerimiz devam edecek”

Transfer konusunda değerlendirmeler yapan teknik direktör Caner Oshan, şu ana kadar önemli oyuncular transfer ettiklerini belirterek, daha güçlü bir takım olmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Birkaç noktada eksiklik gözlemlediğini ifade eden deneyimli teknik adam, bu eksikliklerin giderilmesi için transferlerin devam edeceği vurgusunu yaptı.

Yeşil beyazlı ekip bu sezon, Burak Koçar, Semih Ünaldı, Mickael Pote, Ömer Gül, Mustafa Süzgen gibi çok önemli isimleri transfer etti.

 

“Gol koklayan, liglerimize zevk veren bir takım…”

Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Oshan, yeni sezondaki beklentilerini anlattı, “Miracle Karşıyaka tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek. Bu bakımdan dolayı camia oldukça mutlu. Bizim bu yıl ki hedefimiz belli. Hedefimiz, golü her zaman koklayan ve futboluyla lige zevk veren takım olmaktır” dedi.

 

Miracle Karşıyaka toplandı

Miracle Karşıyaka dün geçtiğimiz akşam toplantı gerçekleştirdi. Teknik Direktör Caner Oshan nezaretinde yemekli toplantı gerçekleştiren Miracle Karşıyaka takımı yarın gerçekleştireceği sezon açılış öncesi bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Takımı yabancı oyuncuları Pote ve Gyasi’de toplantıda yer aldı.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.