“Hedefimiz, liderliği devam ettirmek”

“Hedefimiz, liderliği devam ettirmek”

AKSA Süper Lig’de bu sezon şu ana kadar çıktığı 12 maçın 11’ini kazanan ve şu ana kadar namağlup bir şekilde yoluna devam eden Cihangir’de keyifler yerinde.

A+A-

Süper Lig’in lideri Cihangir’de alınan iyi sonuçlar nedeniyle keyifler yerinde… YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Toygar Davulcu, öncelikli hedeflerinin devrenin tamamlanmasına kadar kalan 3 maçı kayıpsız geçmek ve devreyi lider tamamlamak istediklerini söyledi.

 

“12 haftalık döneme baktığımızda oyuncularımızın ciddi bir özverisi ve başarıları var. Bu başarı bizleri çok mutlu ediyor”

 

“3 Maç kaldı, en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Kalan 3 maçımızı da kazanabilecek güçteyiz”

 

AKSA Süper Lig’de bu sezon şu ana kadar çıktığı 12 maçın 11’ini kazanan ve şu ana kadar namağlup bir şekilde yoluna devam eden Cihangir’de keyifler yerinde. Son olarak ligin 12’nci haftasında ligin zirvesinde bulunan Yonpaş Dumlupınar‘ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu, böylesi bir başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Şu ana kadar ligin zirvesinde çekişmeli bir yarışın geçtiğini belirten başarılı teknik adam, bu çekişmenin sezon sonuna kadar gitmesini de temenni etti.

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Lefke’yi konuk edecekleri maç hakkında da konuşan Davulcu, bu karşılaşmayı da kazanıp yollarına devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Süper Lig’de şu ana kadar çıktığı 12 karşılaşmada 11 galibiyet, 1 de beraberlik alan Cihangir’de teknik direktör Toygar Davulcu, yakaladıkları başarı hakkında konuştu, “12 haftalık döneme baktığımızda oyuncularımızın ciddi bir özverisi ve başarıları var. Bu başarı bizleri çok mutlu ediyor” dedi. Artık devrenin sonuna gelindiğini aktaran deneyimli teknik adam önümüzdeki haftalarda oynayacakları 3 karşılaşmadan da olabilecek en az kayıpla devreyi tamamlamak istediklerini belirtti, “Kalan 3 maçımızı da kazanabilecek güçteyiz” ifadelerini kullandı.

 

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Pazar günü konuk edecekleri Cihangir maçını yorumlayan Toygar Davulcu, “Lefke ligimizin en güçlü ekiplerinden bir tanesidir” dedi. Cihangir – Lefke maçlarının her zaman seyir zevki yüksek karşılaşmalar olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, bu karşılaşmanın da keyifli ve fair play çerçevesi içinde geçmesini temenni etti. Davulcu, Lefke maçı öncesinde takımda bir eksik olmadığının bilgisini de verdi.

 

Süper Lig’in çekişmeli geçen zirve yarışını da değerlendiren Cihangir teknik patronu Davulcu, “ligimizde büyük bir çekişme var. Temennimiz bu çekişmenin daha da artmasıdır. Önemli olan bu sayıyı artırabilmek… Umarım sezon sonuna kadar bu çekişme devam eder” şeklinde görüş bildirdi.

 

Süper Lig’de şu ana kadar 12 haftalık bölüm geride kalırken Cihangir bu süreçte 12 maçın 11’ini kazanma başarısını gösterdi. Şu anda 34 puanla lider konumunda bulunan Cihangir, bu sezon yalnızca Miracle Karşıyaka karşısında puan kaybı yaşadı. Cihangir, kalan 3 haftada da evinde Lefke ve Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek, Türk Ocağı’na da konuk olacak.

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.