“Hedefimiz gençleri adapte etmek”

“Hedefimiz gençleri adapte etmek”

Yonpaş Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu değerlendirmelerde bulundu

A+A-

AKSA Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yonpaş Dumlupınar’ın ikinci etap kampı 16-20 Ağustos tarihlerinde Acapulco Otel’de gerçekleştirildi. Teknik direktör Sedat Devecioğlu, hem kampı, hem de yeni sezon hazırlıklarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Devecioğlu, kampın verimli geçtiğini ve takımdan memnun olduğunu ifade etti. Hazırlık döneminin devam ettiğini hatırlatan başarılı teknik adam, lige en iyi şekilde hazır olacaklarını söyledi.

Devecioğlu: “Kampımız oldukça verimli geçti”

Yonpaş Dumlupınar’ın teknik patronu Sedat Devecioğlu, geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirdikleri kampı değerlendirdi. Havanın sıcak olmasına rağmen kampın oldukça verimli geçtiğine dikkat çeken başarılı teknik adam, küçük sakatlıklar yaşandığını yine de kamp sürecini iyi atlattıklarını söyledi. 4 Eylül’de KTSYD Kupası’nda karşılaşacakları Doğan Türk Birliği maçına odaklandıklarını aktaran Devecioğlu, yeni sezona hazır hale gelmek için en iyi şekilde hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

 

“Hedefimiz genç oyuncularımızı Süper Lig’e adapte etmek”

Eylül ayının ikinci yarısında başlayacak olan yeni sezon hakkında da değerlendirmelerde bulunan Sedat Devecioğlu, “Sezonun zor geçeceğinin farkındayız ve hazırlıklarımızı o doğrultuda sürdürüyoruz. Genç oyunculardan kurulu bir ekibiz ve hedefimiz genç oyuncularımızı Süper Lig’e adapte etmek. Şu an için başka transfer yapmayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.