“Hedefimiz, genç kadromuzla üst sıraları zorlamak”

“Hedefimiz, genç kadromuzla üst sıraları zorlamak”

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı hazırlıklarına devam ediyor. Takımın teknik sorumlusu Serkan Önet, bu sezon üst sıraları zorlayan bir takım olma hedeflerinin bulunduğunu, bunu da genç ve dinamik kadrolarıyla birlikte yapmak istediklerini ifade etti.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. SPORYENİ'ye değerlendirmelerde bulunan takımın teknik sorumlusu Serkan Önet, çalışma temposunun yoğun olduğuna vurgu yaparak, lige hazır olmak için hazırlıkların devam ettiğini ifade etti. Ligin başlayacağı tarihe kadar eksikliklerini tamamlamak istediklerini aktaran Önet, lige iyi bir başlangıç yapma amacında olduklarını söyledi.

Takımının şu anki havasından ve çalışmalardan oldukça memnun olduğunun altını çizen genç teknik adam, hedeflerinin üst sıraları zorlayan bir takım olmak, kupada da gidebilecekleri noktaya kadar gitmek olduğunu sözlerine ekledi.

“Yoğun çalışıyoruz, çok memnumum”

Serkan Önet, yeni sezon hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini, 14 Temmuz’dan bu yana yaklaşık 33 antrenman, 5 de hazırlık maçını geride bıraktıklarını söyledi.

Bu süreçte 15-19 Ağustos tarihlerinde Girne’de kamp yaptıklarını belirten Önet, çalışmaların çok yoğun bir tempoda geçmesine rağmen takımdaki arkadaşlığın hat safhada olduğunu ve hem ortam, hem de mücadele olarak takımından oldukça memnun olduğunu ifade etti. Serkan Önet, ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, başlangıç tarihine kadar eksikliklerini tamamlayıp, lige en iyi şekilde başlamak istediklerini dile getirdi.

“Gerçekçi olmak gerekirse, taşıma suyuyla değirmen dönmez”

Genç teknik adam, şu ana kadar 3 transfer yaptıklarını belirterek başka transfer yapmayı düşünmediklerini söyledi. Önet, “Şu ana kadar takımımıza 3 transfer yaptık. Halil Celil Evren, Ahmet Hatay ve Saydam Soy’u kadromuza kattık. Genç oyuncularımız var ve biz bu genç oyuncuları gelecek yıllara kazandırmaya çalışıyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse ülkemizin içinde bulunduğu mevcut ekonomik koşullarda taşıma suyuyla değirmen dönmez. Bizler de bunun bilincindeyiz. Genç, dinamik ve mücadele eden bir oyuncu grubumuz var. Bunu daha ileriye taşımak istiyoruz. Şimdilik transfer konusunu kapattık diyebilirim” ifadelerini kullandı.

“Hedef üst sıraları zorlayan bir takım”

Son olarak yeni sezondaki hedefleri hakkında da görüş bildiren Serkan Önet, hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi. Önet, “Çok zor bir lig bizleri bekliyor. Her takım şu anda başarılı olmak için çalışıyor. Bizim Süper Lig’de bu yılki hedefimiz üst sıraları zorlayabilmektir. İyi sonuçlar almak ve kötü günler yaşamamak istiyoruz. Kupada da gidebileceğimiz en iyi yere kadar gitme amacındayız. Hedeflerimizi, kulübün geleceğini de düşünerek kendi öz kaynaklı oyuncularımızla gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.