“Hedefimiz daha iyi olmak”

“Hedefimiz daha iyi olmak”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Caner Oshan, yeni sezon çalışmalarını YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Oshan; “Elbette ki hedefimiz şampiyonluk olacaktır ancak, bizim isteğimiz geçtiğimiz sezondan daha iyi, daha zor bir takım olmak bunun için çalışıyoruz.”


Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin teknik direktörü Caner Oshan YENİDÜZEN’e çalışmaları değerlendirdi. Deneyimli teknik adam, çalışmaların son derece iyi gittiğini belirterek, bu sezon hedeflerinin geçtiğimiz sezondan daha iyi bir Doğan Türk Birliği izletmek olduğunu söyledi.

 

Oshan: “Daha iyi olmak için çalışıyoruz”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı değerlendirmesinde takımdaki arkadaşlık ortamına dikkat çekerek bu sayede çalışmaların son derece iyi gittiğini söyledi. Artık taktiksel çalışmaların daha çok ön planda olacağını aktaran tecrübeli teknik adam, yavaş yavaş lige hazır olacaklarını söyledi. Caner Oshan; “Geçtiğimiz sezon lige erken avlu attık ve sezonu 3’üncü sırada tamamladık. Bu sezon daha iyi bir Doğan Türk Birliği olmayı hedefliyoruz. 3’üncü sırada bitirmenin daha iyi şampiyonluk hedefidir. Elbette ki hedefimiz şampiyonluk olacaktır ancak, bizim isteğimiz geçtiğimiz sezondan daha iyi, daha zor bir takım olmak bunun için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.  Transfer konusuna da değinen Oshan; “Son transferimiz Salih Güvensoy oldu. Başka transfer yapmayı düşünmüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

 

Kartepe kampı Pazartesi başlıyor

Doğan Türk Birliği’nde yurtdışı kampı önümüzdeki Pazartesi günü başlıyor. Sarı lacivertliler, yurtdışı kampını İzmit Kartepe’de 26 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirecek. Girne ekibinin 1 hafta boyunca yoğun bir tempoda hazırlanması bekleniyor.

Bu haber toplam 1263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.