“Hedefimiz 3 kupayı da kazanmak”

“Hedefimiz 3 kupayı da kazanmak”

Ülkemizin son yıllarda yetiştirdiği ve şu anda LAÜ’de mücadele eden başarılı voleybolcu Merve Çelebi, yeni sezondaki hedeflerini anlattı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

KTSYD Kupası finalinde geçtiğimiz akşam DAÜ’yi 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi olan LAÜ’de başarılı oyuncu Merve Çelebi YENİDÜZEN’e yeni sezondaki hedeflerini anlattı. Çelebi, yeni sezonda da 3 kupayı kazanmak istediklerini ifade etti.

 

“3 kupayı da kazanmak istiyoruz”

DAÜ’yü 3-0 mağlup ederek sezona KTSYD Kupası’nı kazanarak başlayan LAÜ’de başarılı oyuncu Merve Çelebi, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da 3 kupayı kazanmak istediklerini söyledi. KTSYD Kupası’nı kazanmalarının önemine dikkat çeken Çelebi, “Sezon öncesinde böylesi bir turnuvada güçlü rakiplerimizi saf dışı bırakarak kupayı kazanmak bizim için büyük bir avantaj. Daha sezon başındayız ve kupa kazandık. Mutluyuz, lige daha çok motive olacağız” değerlendirmesini yaptı.

 

“Milli forma altında şampiyon olabilmek çok güzel bir duygu”

Salonda olduğu kadar plajda da son yıllarda başarılı bir performans sergileyerek adından söz ettiren Merve Çelebi, son olarak plaj voleybolunda Balkan Şampiyonluğu elde etmişti. Bu başarısı hakkında da konuşan Merve Çelebi; “Her şampiyonluk sizleri ayrıca gururlandırır ama o şampiyonluğun duygusu ve his ettiğiniz gurur çok çok ayrı. Milli forma altında şampiyon olmak, ülkeyi temsil etmek ve sonunda da bunu başarıyla taçlandırmak çok güzel bir duygu... Milli forma altında en büyük hedeflerinden biri bunu başarabilmekti. Bu yıl plajda katıldığım tüm turnuvaları şampiyon olarak tamamladım. O yüzden ayrıyeten mutluyum, darısı diğer sezonların başına…”

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.