“Hedefim takımın bir üst lige çıkmasına katkı sağlamak”

“Hedefim takımın bir üst lige çıkmasına katkı sağlamak”

Kırşehir Belediyespor ile TFF 2. Lig’de iyi bir sezon geçiren Zihni Temelci, Yenidüzen’e konuştu

A+A-

Son yıllarda futbol hayatını yurt dışında sürdüren Zihni Temelci, formasını giydiği TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor ile güzel bir sezonu geride bıraktı. Sezon başında transfer olduğu yeni takımı ile ligin sekizinci sırada bitiren Temelci’nin hedefi yeni sezonda takımının bir üst lige çıkmasında yardımcı olmak.

 

29 maçta oynadı

Bu sezon transfer olduğu Kırşehir Belediyespor forması altında TFF 2. Lig’de mücadele eden Temelci, ligde 27, kupada 2 karşılaşmada forma giydi. Ligde 23 kez ilk 11’de mücadele etme şansı bulan Zihni, toplamda 2082 dakika şans bulurken, skora 3 gollük katkı yaptı. Kupada takımının oynadığı iki karşılaşmaya da ilk 11’de başlayan Temelci, geride bıraktığımız sezon düzenli olarak forma giyerek kendisini daha da geliştirdi.

 

“Sezon benim açımdan iyi geçti”

Yenidüzen’e açıklamada bulunan yetenekli futbolcu sezonun kendisi açısından iyi geçtiğini ve sürekli oynama şansı bulduğunu söyledi. Şu anda tatil amaçlı adaya dönen yetenekli futbolcu, bir sene daha sözleşmesi olduğunu ve yeni sezonda takımının bir üst lige çıkması için elinden geleni yapmaya çalışacağını belirtti. Takımı Kırşehir Belediyespor’un güzel bir kulüp olduğunu, kendisine ilgi ve alakanın yerinde olduğunu aktaran Temelci, sezon başında sakatlığından dolayı özellikle hazırlık maçlarında forma giyemediğini, düzenli oynayabilmesi için sabrettiğini ve 29 maçta görev yaptığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.