“Hedefim şampiyonluk”

“Hedefim şampiyonluk”

Rallide Mayıs ayı içerisinde açılan sezonda şu ana kadar iki önemli organizasyon gerçekleşti. Chase Rallisi ve Nesdersan.com rallisini zirvede bitiren Deniz Fahri YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı, hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından organize edilen 2021 Basle Holdin Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nda ilk iki yarış geride kaldı. Chase Rallisi ve Nesdersan.com Rallisi’ni ilk sırada tamamlayan başarılı pilot Deniz Fahri, sezonun zor geçtiğini aktararak hedefinin şampiyonluk olduğunu ve hedefi doğrultusunda ilerlediğini ifade etti.

Düşüncelerini aktaran Fahri; “Sezonun ne kadar çekişmeli ve organizasyon anlamında ne kadar güzel geçeceğini geçtiğimiz iki yarış gösterdi. Kendi adıma konuşacak olursam, hedefim şampiyonluk… Bu hedefim doğrultusunda ilerliyorum, inşallah şans yanımızda olmaya devam eder ve şampiyonluk hedefime ulaşmış olurum” ifadelerini kullandı.

1-birinci-deniz-fahri.jpg

İki organizasyona da damga vurdular

Deniz Fahri – Serhan Tan ikilisi, Mayıs ayının henüz başındaki sezon açılışı olan 2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışında zirvede yer aldı. Fahri-Tan ikilisi geçtiğimiz hafta Nesdersan.com Rallisi’ni de birincilikle tamamlayarak, adından söz ettirmeyi başardı.

Bu haber toplam 809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.