"Hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak"

"Hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak"

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil kulüp televizyonuna konuştu, "Yüzler gülüyor. Böyle devam edersek, bu sezon çok güçlü bir Fenerbahçe göreceğiz. Hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak" dedi.

A+A-

Kulüp televizyonuna konuşan Mesut Özil "Bu sezon çok güçlü bir Fenerbahçe göreceğiz. Hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak" ifadelerini kullandı.

Kampın çok iyi geçtiğini; takımdaki herkesin mutlu ve huzurlu olduğunu vurgulayan Türk asıllı Alman futbolcu "Her zaman Fenerbahçe'ye gelmek istiyordum. Fenerbahçeliyim. Başkanımız neler başarabileceğimizi anlattı takım olarak. O yüzden Fenerbahçe'deyim ve çok mutluyum. Fenerbahçe'ye geldiğimde yüzde yüz konsantre değildim. Corona vardı, 'transferim olacak mı olmayacak mı?' konusu vardı. Gelince huzura kavuşmuştum ama maalesef sakatlandım. Bu sezon kampı yapıyorum, takımla ilk andan beri buradayım. Elimden geldiğince kendimi iyi hazırlamaya çalışıyorum. Sahada elimden geleni de yapacağım. Futbolcu olarak zaten her zaman hazır olmalısın. Fit ve sağlıklıyım. Yüzde yüz hazırım. Ben geldiğimde Fenerbahçe olarak zor bir dönemden geçtik. Önemli olan takımda huzurun olması. Takımda herkes mutlu ve huzurlu. Yüzler gülüyor. Böyle devam edersek, sakatlık olmazsa, bu sezon çok güçlü bir Fenerbahçe göreceğiz. Hedefim Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak. Camiamız şampiyonluğu bekliyor. Elimden geldiğince savaşacağım ve camiamız şampiyonluğu hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 649 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.