“Hedefi şampiyonluk olan köklü bir kulüpteyim”

“Hedefi şampiyonluk olan köklü bir kulüpteyim”

Kariyerini Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup ekiplerinden Yeni Amasyaspor’da devam ettiren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Samet Akrep YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı, yeşil beyazlı ekipte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

A+A-

Kariyerini Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup ekiplerinden Yeni Amasyaspor’da devam ettiren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Samet Akrep YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı, yeşil beyazlı ekipte olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Antalya kampında arka adale sakatlığı geçirdiğini belirten genç oyuncu, sakatlık sürecini atlattığını ve kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Akrep’in forma giydiği Yeni Amasyaspor bugün Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Grup’ta Niksar Belediyespor ile 2’nci hafta maçına çıkıyor.

 

Akrep: “Arka adale sakatlığı yaşadım”

Yeni Amasyaspor’da mücadele eden Kıbrıslı Türk oyuncu Akrep, Antalya kampında arka adale sakatlığı yaşadığını ancak şu an için durumunun iyi olduğunu söyledi. Akrep; “Antalya kampının ilk günü şanssız bir şekilde arka adale sakatlığı yaşadım. Amasya’ya geri dönüp hemen tedavi sürecine başladık. Bilindiği üzere 1 yıldır futbolun ülkemizde oynanmamasında etkisi vardı. Bu sakatlık, takıma yetişmem konusunda biraz sorun yaratsa da BAL Ligi’nin tekrar ertelenmesiyle eski gücümü ve formumu yakaladığımı düşünüyorum” dedi.

 

“Hedefi sadece şampiyonluk olan büyük ve çok köklü bir takımdayım”

Çalışma süreci ve takımının hedefleri hakkında da değerlendirmeler yapan Akrep, büyük ve köklü bir camiada bulunduğunu, hedeflerinin de şampiyonluk olduğunu belirtti. Kıbrıslı Türk oyuncu; “Sıkı ve özverili çalışıyorum şuan lig başladı çok sıkı bir periyot var hafta içi ve hafta sonu olmak üzeri haftada iki maç yapıyoruz tesis hayatına alışmak konusunda ilk başlarda biraz zorlanmıştım ama şu an daha rahat hissediyorum burada disiplin saygı daha ön planda hedefi sadece şampiyonluk olan büyük ve çok köklü bir takımdayım ve baskıyı fazlasıyla hissediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Rakipleri Niksar Belediyespor…

Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge ekiplerinden Yeni Amasyaspor, grubundaki ilk hafta maçını 9 Haziran’da Merzifonspor’la oynamış, mücadele golsüz sona ermişti. Ligin ikinci haftasına bugün çıkacak olan yeşil beyazlılar, Niksar Belediyespor’a konuk olacak. Niksar İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak.

 

‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisine konuşmuştu…

Samet Akrep, 2019 yılının Eylül ayından beri YENİDÜZEN’de devam eden ve her hafta bir genç oyuncunun düşüncelerini paylaştığı ‘Geleceğin Kramponları’ yazı dizisine katılmıştı. Akrep gelecekteki hedefleriyle ilgili olarak; “Futbolu daha profesyonelce ve daha iyi ortamlarda oynayıp, başarılı olmak istiyorum. Bu adada yaşayan her gencin kurduğu hayal gibi yurtdışında oynayarak futbol hayatıma devam etmek en büyük hedefimdir” ifadelerini kullanmıştı.

Bu haber toplam 1383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.