Hedef Avusturya’da madalya

Hedef Avusturya’da madalya

Merve Çelebi’nin yer aldığı Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı, Avusturya öncesi Kayseri’deki hazırlık kampını tamamladı.

A+A-

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi, 19-21 Şubat tarihleri arasında Avusturya’da düzenlenecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Wagrain etabında Türkiye Milli Takımı adına yarışacak.

Geride bıraktığımız yıllarda kar voleybolunda Türkiye Milli Takımı ile önemli başarılar elde eden Çelebi, Avrupa Turu Wagrain etabı hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz haftadan beri Kayseri’de milli takım ile kampta bulunuyor. Bugün Antalya’ya gidecek olan kafile, ardından yarın Avusturya’ya hareket edecek.

 

Çelebi: Normal sürece girdim

Kayseri’deki kampın verimli geçtiğini belirten Merve Çelebi, uzun bir süredir bireysel antrenman yapmasına rağmen takım antrenmanı ve voleybol antrenmanı yapamamanın performansı düşürdüğünü, kamptaki çalışmalarla normal sürece girdiğini belirtti.

 

Öncelikli hedef madalya

Avusturya’da hedeflerinin altın madalya olduğunu ifade eden Çelebi, değişken şartlardan dolayı her an her şeyin olabileceğini, bu bağlamda hedeflerinin organizasyondan mutlaka madalya ile ayrılmak olduğunu dile getirdi.

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.