Hazırlıklarda sona doğru

Hazırlıklarda sona doğru

Geçtiğimiz yıl ilk defa CTFA Stars adı ile Barcelona’da düzenlenen Uluslarası Akdeniz Kupası’na (MIC) katılan U14 karması hazırlıklarını tamamlıyor

A+A-

Geçtiğimiz yıl ilk defa CTFA Stars adı ile Barcelona’da düzenlenen Uluslarası Akdeniz Kupası’na (MIC) katılan U14 karması hazırlıklarını tamamlıyor. 11-16 Nisan tarihlerinde Dünyanın dört bir yanından gelen takımların yer alacağı bu yılki turnuvada yer alacak olan karma, dün Yenicami U15 takımı ile Gönyeli Stadı’nda bir hazırlık maçı oynadı.

 

Son hazırlık maçını kazandı

Yenicami ile oynadığı hazırlık maçını U14 Karması 1-0 kazandı. Pazartesi günü Yusuf Kaptan Sahası’nda son antrenmanını yapacak olan karma, Salı günü adadan ayrılacak. C Klasmanı’nda turnuvada mücadele edecek olan U14’ler, Japonya’dan Masaki Sports Akademy, İspanya’dan GPS Spain ve Katalunya’dan EF Saint Feliu takımı ile karşılaşacak.

 

Kafile

Salı günü Barcelona’ya gidecek olan karmada şu isimler yer alıyor: Şifa Kırmızıgil (Direktör), Berkiye Kırmızıgil (Fizyoterapist), Hüseyin A. Kınacı (Antrenör), Mertan A. Çiftçi (Direktör), Nevzad Denerel (Doktor), Cemal Yazır (Yardımcı Antrenör), Necmi Usal (Gazeteci), Mehmet B. Zaim, Hasan Ağaç, Nevzat Çayan, Kani Çeliker, Haluk Çakar, Alp Emirkanı, Hasan Çakır, Arseven Dağer, Orhan Cengizhan, Batu Şadur, Taygun Dervish, Eran Çelik, Dennis Korgan, Saadettin Özinançlı, Umut Baturay, Ege Sadıkoğlu, Hasan Yumuşak, Berke Karabulut, Kemal Çayanoğlu (Sporcu)

 

Fotoğraf: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.