Hazırlıklar tamamlandı

Hazırlıklar tamamlandı

KKTC Milli Takımı ile Londra Türk Karması yarın saat 19.00’da karşılaşacak

A+A-

Atilla TOPALOĞLU  (KTSYD – Londra)

 

KKTC Milli takımı bugün Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile yarın KKTC saati 19:00'da yapacağı maçın hazırlıklarını bugün sabah gerçekleştirdiği idmanla tamamladı. Oynanacak maçın orta hakemliğini Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu hakemlerinden şu an Londra'da görev yapan Osman Özpaşa yapacak.

 

KKTC Milli takımı CONIFA 2017 öncesi Londra'da yaptığı antrenman ve hazırlık maçıyla hazırlanıyor. Milliler dün Londra'ya ayak basarak günü dinlenerek geçirirken bugün sabah yaptığı tek idmanın ardından bugün Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu  (LTTFF) oynanacak maçın saatini bekleyecek.

 

Bradford-Milwall maçını izleyecekler

Milliler güne sabah kahvaltısının ardından Tottenham'da maçın yapılacağı New River Sports Center Stadı’nda gerçekleştirdiği yenileme antrenmanı ile çalışmasını tamamladı. Daha sonra KKTC saati ile 17.00'de İngiltere 1.Lig mücadelesinde Wembley Stadı’nda oynanan Bradford-Millwall maçını izleyecekler.

 

Neşeli ortam

Milli maç öncesi Teknik Direktör Fırat Canova bugün New River Sports Center Stadı’nda Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu (LTTFF) ile gerçekleşecek olan maç ile ilgili Milli'lerle otelde bir toplantı gerçekleştirerek günü tamamladı. Milliler Pazartesi günü boş geçirerek Salı akşam saatlerinde adaya dönecek. Milliler kamp süresinde normal sezonda biri birleriyle rakip olmalarına rağmen otelde ve antrenmanda neşeli ve arkadaşlık ortamlarının iyi olduğu görüldü.

Londra'da bulunulan 2 günde Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu yetkilileri millileri yalnız bırakmadı.

Bu haber toplam 2302 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.