Hazırlık maçları devam ediyor

Hazırlık maçları devam ediyor

Hamitköy ile Yenicami ve Yonpaş Dumlupınar ile Esentepe dün hazırlık maçında karşılaştı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun üye kulüpleri ile mevcut pandemi durumu ve şartlar gözetilerek 2020-2021 sezonunun oynatılmaması kararı alması sonrası çalışmalarına devam eden kulüpler, çalışmalarını hazırlık maçları seviyesine taşıdı.

Bir süredir oyuncularının gerileme yaşamaması adına antrenmanlarını sürdüren takımlardan Hamitköy ile Yenicami ve Yonpaş Dumlupınar ile Esentepe, hazırlık maçında karşılaştı.

 

Hamitköy, Yenicami’yi yendi

Futbolda ara verilen sezonda bazı takımlar çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını bu dönemde devam ettiren Süper Lig ekipleri Hamitköy ve Yenicami, dün bir hazırlık karşılaşmasında Esat Erdoğmuş Stadı’nda bir araya geldi. Hamitköy, mücadeleyi 3-2 kazanmanın sevincini yaşadı.

 

Dumlupınar, Esentepe’ye fark attı

Bu dönemde çalışmalarını sürdüren diğer iki ekip Yonpaş Dumlupınar ile Esentepe de dün Mağusa’da karşılaştı. Sarı kırmızılı ekip, mücadeleyi 5-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

 

Maçlar gollü geçiyor

Geçtiğimiz hafta sonundan bu yana devam eden hazırlık maçlarında, maçların gollü geçmesi dikkat çekti. Çalışmalarını sürdüren 4 takım şu ana kadar yaptıkları hazırlık maçlarında aldıkları sonuçlar şöyle:

19 Aralık Cumartesi:

Hamitköy – Esentepe: 2-2

Yopaş Dumlupınar – Yenicami: 5-2

 

26 Aralık Cumartesi

Hamitköy – Yenicami: 3-2

Yonpaş Dumlupınar – Esentepe: 5-0

 

Bu haber toplam 3323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum