“Hata yapmadık, farkı koruduk”

“Hata yapmadık, farkı koruduk”

Aksa Süper Lig’in 23. haftası geride kalırken Mağusa Türk Gücü, en yakın takipçisi Merit Alsancak Yeşilova ile arasındaki 8 puanlık farkı, Türk Ocağı’nı mağlup ederek korudu.

A+A-

MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu maçın ardından Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol programına yaptığı açıklamada hata yapmadıklarını, puan farkını koruduklarını belirterek “Artık matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Hep birlikte göreceğiz” dedi.

 

Oraloğlu: Hiçbir zaman MTG sahaya eksik çıktı diye iddia etmedim

Türk Ocağı karşısında birçok eksikleri olmasına karşılık alınan galibiyetten ötürü futbolcularını kutladığını belirten Ali Oraloğlu, “Lig boyunca en fazla eksikle çıktığımız karşılaşmaydı. Ben hiçbir zaman eksikleri belirtmedim, bu eksiğimiz var diye deklare etmedim. Hiçbir zaman MTG sahaya eksik çıktı diye iddia da etmedim. Oyuncular gereğini yaptılar ve kazandılar” dedi.

 

“Matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz”

Türk Ocağı maçında yedek kulübesinde kaleci Ufuk Şimşek ve sakatlıktan çıkan Adil Uçar’ın olduğunu, genç takım kadrosunda kulübeye takviye yaptıklarını söyleyen Oraloğlu, “Kazanmamız gerekiyordu, sağolsun oyuncularım maça çok iyi başladılar. İlk yarıdan 2 gol bulduk. İkinci yarı zaman zaman kontrol rakibe geçse de önemli olan 3 puandı. Yolumuza devam ediyoruz. Hata yapmadık, puan farkını koruyoruz. Artık matematiksel olarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.