Hasan Celil Evren, Eynesil Belediyespor'da

Hasan Celil Evren, Eynesil Belediyespor'da

Son yıllarda ülkemizde yetişen yetenekli genç futbolculardan biri olan Hasan Celil Evren BAL Ligi ekiplerinden Eynesil Belediyespor'a transfer oldu.

A+A-

Yenicami'nin altyapısından yetişen ve son yıllarda A takımda forma giyme şansı yakalayan Hasan Celil Evren Türkiye takımlarından Eynesil Belediyespor'a transfer oldu.

Kulübün sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı: 

 "Hoş Geldin Hasan Celil Evren!⠀
Takımımız, son olarak Kıbrıs Süper Lig'i Yenicami AK takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Hasan Celil Evren ile anlaşmaya varmıştır.⠀
Oyuncumuz Hasan'a hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz"
 

 

7 kez fileleri havalandırdı

Ligin ilk yarısında Yenicami'de forma giyen Evren, 5 Süper Lig, 2 de Nicosia Group Kıbrıs Kupası'nda olmak üzere toplamda 7 gole imza attı.

 

BAL Ligi'nde mücadele ediyor

Karadeniz ekibi Eynesil Belediyespor Türkiye'de Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 2. Grup'ta mücadele ediyor. Grupta geride kalan 9 maçta 21 puan toplamayı başaran Eynesil Belediyespor lider Sebat Gençlik'in 1 puan gerisinde 3'üncü sırada yer alıyor.

 

'Geleceğin Kramponları' yazı dizisinin konuğu olmuştu

Genç oyuncu, iki yılı aşkın bir süredir YENİDÜZEN ve SPORYENİ'de yayınlanan 'Geleceğin Kramponları' yazı dizisinin konuğu olmuş ve orada düşünce ve hedeflerini paylaşmıştı.

 

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.