Hamitköy sezonu açtı

Hamitköy sezonu açtı

AKSA Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, 2022-2023 sezonunu bugün yaptığı antrenmanla açtı.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, bugün Esat Erdoğmuş Stadı’nda gerçekleştirdiği ilk idmanla birlikte 2022-2023 futbol sezonunu açtı.

Kırmızı siyahlı ekipte yeni sezondan hedefler, geçen sezonda olduğu gibi yine Süper Lig’de kalıcı olmak. Lefkoşa ekibi Eylül ayına kadar devam edecek olan hazırlık sürecinde 10 hazırlık karşılaşması yapacak, bir de yurtiçi kampı düzenleyecek.

 

Sakallı: “Hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olmak”

Hamitköy teknik sorumlusu Ahmet Sakallı yeni sezon hakkında bilgiler verdi. Süper Lig’de kalıcı olmak istediklerini belirten genç teknik adam, lige en iyi şekilde hazır olmak istediklerini söyledi.

Sakallı şunları söyledi:

“Öncelikle yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı olmasını temenni ederim. Yeni sezona başladık ve bu sezonki hedefimiz geçen sezonda olduğu gibi Süper Lig’de kalıcı olabilmektir. Süreç içerisinde birkaç transferimiz oldu, bazı noktalara daha transfer yapacağız. Son olarak takımımıza Mehmet Koyuncu da geldi. Yabancı oyuncu konusunda iki sezondur Daniel Kalu ile devam ediyorduk, yeni sezon için yolları ayırdık. Hücum hattına tecrübeli ve kariyerli bir yabancı oyuncu arayışı içerisindeyiz. İlerleyen günlerde adaya gelecekler. Deneyeceğiz, anlaşmamız durumunda bizimle devam edecek” şeklinde konuştu.

 

“En iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz”

Çalışmalar hakkında da bilgiler veren teknik sorumlu Ahmet Sakallı, hazırlık sürecini kendi sahalarında yapacaklarını belirterek, önümüzdeki süreçte yurt içi kamplarının olacağını söyledi. Süreç içerisinde hazırlık maçları da yapacaklarının altını çizen Sakallı, 10 hazırlık maçı yapacaklarını ve lige en iyi şekilde başlamak istediklerinin vurgusunu yaptı.

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 707 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.