Hamitköy evinde geçit vermiyor

Hamitköy evinde geçit vermiyor

Hamitköy son haftalarda özellikle iç sahada gösterdiği performansla çıkışa geçti

A+A-

Aksa Süper Lig ekiplerinden Hamitköy, oynadığı son 6 iç saha maçını kaybetmedi, bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig’in 18. haftasında konuk ettiği Gönyeli’yi yabancı oyuncusu Kalu’nun golüyle 1-0 yenen ve rakibine zirve mücadelesinde önemli bir kayıp yaşatan Hamitköy’ün özellikle iç saha performansında yükseliş devam ediyor. Ligin ilk devresinde 7. haftaya kadar oynadığı 5 iç saha maçından sadece bir beraberlikle bir puan alabilen Hamitköy, bu performansını terse çevirerek çıkışa geçti.

Hamitköy, Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynadığı son altı lig karşılaşmasında mağlup olmazken, bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik çıkardı.

ham-gon.jpg

Kale gole kapandı

İç sahada sergilenen performans, savunma anlamında da kendini gösterdi. Kırmızı siyahlı ekip mağlup olmadığı son altı iç saha maçında rakip filelere 7 gol atarken, bu maçların dört tanesinde kalesini gole kapadı, diğer maçlarda ise sadece 2 gol yedi. Şu anda 22 puanı bulunan Hamitköy, bu puanların 14’ünü bu performansla elde etmiş oldu.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.