Hamitköy, Dialiba’yı getiriyor

Hamitköy, Dialiba’yı getiriyor

Hamitköy yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda Senegal Milli Takımında da forma giymiş olan Boubacar Dialiba’yı ülkeye getirecek.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Hamitköy’de yeni sezon planlaması çerçevesinde transfer çalışmaları yapılırken, Nijeryalı futbolcu Dani Kalou ile yollar dostça ayrılmıştı.

Evren Mannaş başkanlığındaki Hamitköy yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda üst düzey yabancı futbolcu arayışına girdi. Hamitköy yönetimi menajer Özeş Çıraklı aracılığıyla Senegalli milli oyuncu Boubacar Dialiba ile prensipte anlaştı.

Sol kanatta hücuma yönelik oynayan ve geçmişte Senegal Milli Takımında da forma giymiş olan Boubacar Dialiba bitirici vuruşlarıyla bilinirken, Türkiye’de de birçok önemli takımda forma giydi.

Belçika Süper Liginde 100’den fazla maça çıkan, 34 yaşındaki deneyimli yıldız Türkiye’de Yeni Malatyaspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve Keçiörengücü takımlarında forma giydi. İspanya ve Bosna Hersek liglerinde de forma giymiş olan yıldız oyuncu, Ağustos’un ilk haftasında Hamitköy için ülkeye gelecek.

Hamitköy tesislerine gelerek ortam hakkında fikir sahibi olacak olan oyuncu, teknik direktör Ahmet Sakallı tarafından antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında görülecek. Tarafların anlaşması durumunda Dialiba, 2022 – 2023 sezonunda kırmızı siyahlı formayı giyecek.

Bu haber toplam 692 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.