Hamitköy Akademisi büyüyor

Hamitköy Akademisi büyüyor

Hamitköy Spor Kulübü Futbol Akademisi büyümeye devam ediyor.

A+A-

Halit Dağ

Hamitköy Spor Kulübü Futbol Akademisi büyümeye devam ediyor. Geleceğe yatırım yapmak için Hamitköy Spor Kulübü başkanı Evren Mannaş’ın 2 ay önce alt yapının sistemli ve profesyonel olarak çalışabilmesi için Futbol Akademisi kurmak için yaptığı adımla deneyimli ve tecrübeli teknik direktör Fırat Denizi göreve getirmişti.

Başkan Evren Mannaş kulüplerin geleceğinin alt yapıların güçlü ve kaliteli olmasına bağlı olduğunu belirtirken, kulüp olarak alt yapının birbiri ile (U10,U12, U15, U20) bağlantılı olması ve aynı sistemle düzenli çalışabilmesi için gereken her şeyi yapacaklarını belirtti.

Tüm alt yapı ve akademi koordinatörlüğüne getirilen Fırat Deniz teknik ekibini kısa sürede oluşturarak çalışmalara başlarken kısa sürede Hamitköy alt yapısını toparlamayı başardı. İlk önce U15 takımına Mehmet Şahin'i antrenör olarak getiren Fırat Deniz son olarak da Akademi'ye Hasan Akmansoy'u getirerek antrenör kadrosunu güçlendirdi. Kısa dönemdeki planlarının pandeminin izin verdiği çerçevede riski en aza indirerek antrenmanlarını yapacaklarını belirten Fırat Deniz bu pandemi sürecinde çocukların spor yapmalarının öneminin daha da arttığını ve çocuk ve gençlerin hem psikolojik hem de fizik olarak güçlü olmaları gerektiğini söyledi. Uzun dönemde ise ülkemize yararlı sağlıklı ve kendine güven duyan gençler yetiştirmek yanında grupça hareket etme, paylaşmayı ve centilmence futbol oynamayı öğretmek olduğunu belirten Deniz, tüm bunları yaparken de Hamitköy’ün bölgede bir futbolcu yetiştirme fabrikası olması için çalışarak sporcu sayısının artmasını sağlamaktır dedi. 

14 Ekim 2020 tarihinde çalışmalarına başlayan akademi bir aylık kısa bir sürede sporcu sayısını artırarak antrenmanlarına devam ediyor. Bir ay önce antrenmanlara başlayan Hamitköy Futbol Akademisinde amaç kişilikli, saygılı disiplinli ve başarılı sporcular yetiştirmek. Yetiştirilen bu sporcular ileride A Takımda oynayabilecek şekilde yetiştirmeyi amaçlayan Hamitköy Spor Kulübüne ve teknik ekibe şimdiden başarılar dileriz.

Bu haber toplam 2974 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.