“Haklı olduğuma inandığım için başvurdum”

“Haklı olduğuma inandığım için başvurdum”

Yasin Kurt, serbest transfer başvurusunun reddedilmesinin ardından Tahkim Kurulu’na başvurduğunu açıkladı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun serbest transfer hakkı olmadığını duyurduğu Yasin Kurt, Tahkim Kurulu’na başvurduğunu açıkladı. Yasin Kurt, talebinin 5 Ağustos’ta tamamlanacak serbest transfer tarihinin öncesinde karar yürütmesi olduğunu belirtti. Hukuki olarak haklı olduğu için başvuruyu yaptığını duyuran Kurt, Tahkim Kurulu’na inancını vurguladı.

Konu ile ilgili olarak Yasin Kurt’un yaptığı açıklama şu şekilde:

“Bugün itibariyle KTFF tahkim kuruluna başvurumu yapmış bulunmaktayım. Talebimiz 5 Ağustos 2022 tarihinden önce tahkim kurulunun toplanıp biran önce olumlu veya olumsuz bir karar vermesi yönündedir. Çünkü 5 Ağustos 2022 transferin son günüdür. Hukuki olarak haklı olduğuma inandığımız için tahkime başvurduk. Adil ve tarafsız olduğuna hiç bir zaman şüphe duymadığımız yasalar, hukuk ve onların yasal temsilcilerinin en doğru kararı bir an evvel kimse daha fazla mağdur edilmeden vereceğine inancımız tamdır.”

KTFF, 22 Temmuz’ta tamamlanan serbest transfer müracaatına 15 kişinin başvurduğunu açıklamış, 13 futbolcunun bu hakkı olduğunu, Yasin Kurt ve Mehmet Barkınay’ın ise bu hakkının olmadığını duyurmuştu.

 

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.