“Hakkımı helal etmiyorum” diyerek bıraktı

“Hakkımı helal etmiyorum” diyerek bıraktı

Ülke futbolunun deneyimli hakemlerinden Serhan Şimşek’ten şok karar. Düzkaya – Yeniboğaziçi maçını KTFF’ye iade etti

A+A-

Kıbrıs Türk futboluna uzun yıllardır hakem olarak hizmet veren Serhan Şimşek’ten beklenmedik karar. Deneyimli hakem bugün AKSA Birinci Lig’de oynanacak Düzkaya – Yeniboğaziçi maçını federasyona iade ederek sonlandırdığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şimşek, gerekçe olarak Perşembe günü oynanacak Kıbrıs Kupası final maçında görev almayacak olmasını gösterdi, bu kararı almasında emeği olan her kim varsa “Hakkımı helal etmiyorum” dedi.

 

Serhan Şimşek’in konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

“Tüm futbol camiasına; İçimdeki duyguları paylaşmak istiyorum. 24 yıllık hakemlik kariyerimi bugünkü yöneteceğim Düzkaya - Yeniboğaziçi maçını federasyona iade ederek sonlandırmış bulunmaktayım. Tabii ki bu yıl benim için bambaşka bir yıldı. Bunu ben değil tüm spor yazarları, tüm yöneticiler, tüm futbolcular, tüm kader birliği yaptığım hakem arkadaşlarım takdir ettiniz. Evet, dediğim gibi, bu yıl benim için bambaşka bir yıldı ama 24 yıllık hakemlik kariyerim boyunca hiçbir Federasyon Kupası karşılaşmasında görev almadım. Perşembe günü oynanacak olan Northerland Kıbrıs Kupasının sizlerin takdirine göre tek adayı idim ama maalesef bu görev bana verilmeyip elimden alınmıştır. Sizlerin takdirine bırakıyorum. Bu kararı almamda emeği olan her kim varsa hakkımı helal etmiyorum”

 

Düzkaya – Yeniboğaziçi maçına Evren Karademir görevlendirildi

Bu sezon biri Northernland Kıbrıs Kupası’nda olmak üzere AKSA Süper Lig, Birinci Lig’de 29 maçta orta hakem olarak görev yapan Şimşek, 4. hakemlik görevleri ile birlikte 47 maçta yer aldı. Şimşek’in Düzkaya – Yeniboğaziçi maçını iade etmesinin ardından bu maça Evren Karademir görevlendirildi. Karademir, Cumartesi günü Birinci Lig’de Esentepe – Mormenekşe maçında orta hakem, dün  Göçmenköy – Küçük Kaymaklı maçında da dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.