Hakemler sahaya indi

Hakemler sahaya indi

KTFF’ye bağlı hakemler sezon açılışını Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'na bağlı futbol hakemleri sezonu açtı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yer alan 2022-2023 sezonu açılışında sezonun ilk çalışması gerçekleştirildi. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da katıldığı açılışta ayrıca Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sadık Özbilgehan, Başkanvekili Derviş Atakan ile kurul üyeleri, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam da yer aldı.

ktff-hakem2.jpg

Sertoğlu: Eskiden karşınızda sizi anlayan birileri vardı, ama artık yok

Sezon açılışında hakemlere yönelik bir konuşma gerçekleştiren KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, futbola devlet katkısında yaşanan sıkıntılara rağmen futbolun bir şekilde oynanmasının gerektiğini ve buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.

“Eskiden karşınızda sizi anlayan birileri vardı, ama artık yok” diyen Sertoğlu, “Gençlik, futbol ya da yaşamın diğer alanları umurlarında değil. Umarım bu düzelir ama yakın zamanda düzeleceğini zannetmiyorum” açıklamasını yaptı.

“Ödeme olmazsa işimiz çok zor” diyerek sözlerini sürdüren Sertoğlu, “7-8 takım ciddi transferler yaptı. Bazı takımlar da sezon açamadı. Ligde ciddi bir kopuş olacak gibi görülüyor. Bu çok güzel bir şey değil” ifadelerini kullandı.

ktff-hakem3.jpg

“Umarım gençler abilerinin yükünü alır”

Bu sezon BTM liglerinden hakemlerle ilgili kendisine çok az şikayet geldiğini söyleyen Sertoğlu, “Bana çok iyi maç yönetir diye çok isim de geldi. BTM 2. Lig’de iyi oynatan çocuklara destek vermek lazım. Çok başarılı arkadaşlarımız var. Diğerleri de maç yöneterek tecrübe kazanacaklar. Bir şekilde böyle götüreceğiz. Bir adama sezonda 30 maçın 28’ini verirsen o da sıkılır. Umarım bu yıl genç arkadaşlar o yükü abilerinden alır” dedi.

Hakemler konuşmanın ardından toplu fotoğraf çekimiyle birlikte ilk çalışmayı gerçekleştirdiler.

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.