Hakemler bilgilerini güncelliyor

Hakemler bilgilerini güncelliyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından her futbol sezonu öncesi düzenlenen Hakem Semineri, Acapulco Otel’de gerçekleştiriyor.

A+A-

Seminer Salı günü başlarken, açılış töreni bugün gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminerin açılış konuşmasını MHK Başkanı Sadık Özbilgehan gerçekleştirirken, sırasıyla Kıbrıs Türk Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Niyazi Nizam, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Burhan Gürkan, Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Süleyman Göktaş, Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler, Türkiye Futbol Federasyonu Danışmanı Ahmet Şahin ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu birer konuşma yaptı.

mhk-hakem3.jpg

Klasman yükselen hakemlere kokartları verildi

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun konuşmasının ardından TFF Danışmanı Ahmet Şahin, seminere eğitimci olarak katılan Cem Papila ve Aytekin Durmaz’a bir süre önce lansmanı yapılan ve Puma tarafından özel üretilen KKTC Milli Takım Forması ile plaket takdim edildi. Ayrıca klasman yükselen hakemlere kokartları düzenlenen törenle verildi.

mhk-hakem.jpg

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.