Hakel: “Hedefimiz ligde kalmak”

Hakel: “Hedefimiz ligde kalmak”

AKSA Süper Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu’nun teknik sorumlusu Kadir Hakel, bu sezon genç ve dinamik bir ekip olduklarına dikkat çekerek, hedeflerinin Süper Lig’de kalmak olduğunu söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Kırmızı yeşilli ekibin teknik sorumlusu Kadir Hakel, hazırlıkları YENİDÜZEN’e değerlendirdi, Eylül ayında başlayacak lige hazır olmak için yoğun çalıştıklarını dile getirdi.

Bir buçuk yıl aradan sonra futbola yeniden başladıkları için mutlu olduklarını belirten Hakel, Baf Ülkü Yurdu’nun yeni sezonda Süper Lig’de kalmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

 

Hakel: “Eylül ayına hazır olmak için çaba sarf ediyoruz”

Baf Ülkü Yurdu teknik sorumlusu Kadir Hakel, çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Antrenman ve hazırlık maçlarıyla sürece devam ettiklerini belirten genç teknik adam, sezona hazır bir şekilde girmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Yabancı oyuncuları Osita’nın karantina sürecinin tamamlandığını aktaran Hakel, Osita’nın da takıma katıldığını dile getirdi. Şu a için Hasan Sedatgil ve Hüseyin Hürben’in sakatlığının bulunduğunu da söyleyen Hakel, oyuncuların tedavilerinin sürdüğünü vurguladı.

 

“Genç ve dinamik bir kadromuz var”

Yeni sezonda genç ve dinamik kadroları olduğunu belirten Kadir Hakel şöyle devam etti: “İbrahim Hatay, Erdoğan Nay gibi oyuncularımızla anlatıştık. Onun dışında yeni transferlerimiz de oldu. Dün itibariyle yabancı oyuncumuza da kavuştuk. Genç oyuncularımız fazla. Genç ve dinamik kadromuz var. Eski oyuncularımızın tecrübesi gençlerimize ışık tutacak. Transfer dönemi devam ediyor. Birkaç eksik yerimiz var. Kısa sürede bu eksiklikleri gidermek için çalışmalarımız devam ediyor.”

 

“Hedefimiz kalıcı olmak”

Yeni sezondaki hedeflerinden de bahseden Hakel, “Genç ve dinamik bir kadromuz var. Bu sezon ligde güçlü ve dişli rakipler var. İlk etapta hedefimiz Süper Lig’de kalmaktır.” İfadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarına genç oyuncu ağırlıklı devam eden Baf Ülkü Yurdu, hazırlık maçlarında birçok genç oyuncusuna fırsat vermesi de dikkat çekiyor.

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.