Hakan Tazegül birinciliklere ambargo koydu

Hakan Tazegül birinciliklere ambargo koydu

Milli atlet Hakan Tazegül başarılarına bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Milli atlet Hakan Tazegül başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de Eskişehir’de gerçekleştirilen 21 Kilometre Eskişehir yarı maraton şampiyonası finaline katılan KKTC milli atlet Hakan Tazegül takım halinde ve ferdi branşta takım halinde birinci olarak çok önemli başarıya imza atarak birinciliklere ambago koydu.

 

Kürsünün vazgeçilmezi

Eskişehir yarı maratona 40-44 yaş grubu 21 Km yarışına 631 atletin katıldığı atletizim yarışına katılan Hakan Tazegül birinci olurken, milli atletimiz genel klasmanda ise 8. oldu. 4 takımın katıldığı Eskişehir yarı maratonu 21 Km yarışa Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu milli takımı ile de katılan milli atlet Hakan Tazegül, takım halinde Türkiye genelinde birinci gelerek çok önemli başarıya imza attı. Eskişehir yarı maraton şampiyonası finalinde İstanbul Beykoz Belediye Spor ikinci, Trabzon Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Eskişehir yarı maraton şampiyonası finalinde yarışan diğer atletlerimizden Eser Kurt 35-39 yaş gurubunda dördüncü olurken, genel klasmanda ilk 10’a giremezken, yaş grubunda dereceye giremeyen Yusuf Gökalp ise genel klasmanda 10’uncu oldu.

 

Son durak İzmir

Hakan Tazegül, 9 Eylül Perşembe günü İzmir Foça’da yapılacak olan Türk Silahlı Kuvvetler kros şampiyonasına katıldıktan sonra 11 Eylül Cumartesi günü adaya dönecek.

Bu haber toplam 607 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.