Haftanın kârlısı Maraş

Haftanın kârlısı Maraş

K-Pet Birinci Lig’de 18’inci hafta maçları hafta sonu oynanırken, zirve yarışında haftayı kârlı kapatan ekip Maraş oldu.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de 18’inci hafta maçları hafta sonu oynanırken, zirve yarışında haftayı kârlı kapatan ekip Maraş oldu. Lig lideri Gönyeli, konuk ettiği lig sonuncusu Kaya Mehmetçik’ten puanı son dakika golü ile kurtarırken haftayı 2-2’lik skorla kapadı. Zirve mücadelesi veren ve haftaya ikinci sırada giren Esentepe ise Lapta deplasmanından 1-1’lik skorla ayrıldı. Haftaya üçüncü sırada giren Hamitköy’ü konuk eden dördüncü sıradaki Maraş ise rakibini 2-1 yenerek zirve yarışında önemli bir galibiyet alarak iddiasını sürdürdü.

 

Göçmen zirve yarışına dahil oldu

Konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 3-1’lik skorla mağlup eden Göçmenköy ise zirve yarışı içerisine girmeyi başardı. Dumlupınar deplasmanından 2-0’lık skorla galip ayrılan Girne Halk Evi ise üst sıralara biraz daha yanaştı. Akova ile Mormenekşe’nin 4-4, Görneç ile Değirmenlik’in 0-0 berabere kaldığı haftada konuk ettiği Doğancı’yı tek golle yenen Çanakkale alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet elde etti.

1.-lig-puan.jpg

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.