Hafta Mağusa Derbisi ile başlıyor

Hafta Mağusa Derbisi ile başlıyor

Yonpaş Dumlupınar ile Mağusa Türk Gücü, bu akşam derbide rakip olacak.

A+A-

AKSA Süper Lig’de 10. hafta açılış maçında Yonpaş Dumlupınar, ligin yenilgisiz lideri Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Mehmet Sezener orta hakem olarak görev yapacak. Yonpaş Dumlupınar bu sezon oynadığı dört iç saha maçında yenilmezken, yenilgisiz lider Mağusa Türk Gücü de deplasmanda oynadığı dört maçın tamamını kazandı.

Dumlupınar ev sahibi olarak yenilmedi

Ligde aynı stadı paylaşan iki ekipten ev sahibi olan Yonpaş Dumlupınar bu sezon iç sahada oynadığı 4 maçta mağlubiyet yaşamadı. İki beraberliği bulunan Dumlupınar, ilk haftada Cihangir ile golsüz berabere kalırken, altıncı haftada Yenicami ile 1- berabere kaldı. Diğer iç saha maçlar olan Göçmenköy ve Türk Ocağı maçlarını 2-1 ve 1-0’lık skorlarla kazandı. Dumlupınar iç saha maçlarında 4 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü.

MTG deplasmanda da kayıpsız

Bu sezon dokuz haftada elde ettiği 8 galibiyet ve 1 beraberlikle ligin yenilgisiz lideri konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü, dış sahada oynadığı dört maçın tamamını da galibiyetle noktaladı. MTG bu maçlarda 13 gol kaydederken kalesinde 3 gol gördü.

Geçtiğimiz yıl deplasmanda kazandılar

Süper Lig’de geride bıraktığımız sezon yıllar sonra karşı karşıya gelen iki ekip, rakiplerinin sahasında galip gelme başarısı gösterdi. Ligin ilk haftasında Yonpaş Dumlupınar, MTG deplasmanında 1-0 galip gelirken, ligin 16. haftasında ise MTG, konuk olduğu Dumlupınar’ı 21-1 yenmişti.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.